Мелпомена, во темата Дали носите брендирана облека? не ти е избришано ниедно мислење. Ја препроверив, сигурно не ти е избришано.сакам да го прасам ipopovski
сабајлево имав написано шала на ова написаново демек зарем не е ова за во темата носам користам брендирано...прашањето ми е ..зосто ми е избришано?да не навредив некого со не треба?само се насалив...зарем на форумов е ограничено кому му е дозволено да се сали а кому не?зарем на некого ако не му се свига нецие мисленје а нема прекршување на ниедно правило,зарем само ради тоа смее да го избрише?
и уште да додадам,ова не е прво бришење без образожение...јас колку што знам имам право на секаков коментар и во ниеден не сум била ни вулгарна ни злонамерна за форумот...секој има право да го цитира моето напишано а и јас нивното...може некој да не ме сака ради разлицни ставови но да ми брише постови од чиста причина дека нејзе-нему не му одговара лично тоа неможам да го разберам...но ако и ти ми потврдиш дека тоа е дозволено тогаш ке го прифатам како услов за учество во форумов.