Сакам да кажам/прашам (стара тема)

Статус
Затворена за нови мислења.

Hkakashi

Староседелец
13 јуни 2012
1,543
1,697
1,133
27
Куманово
И до кога ќе бегаш од испрашување? Ќе бегаш од проблеми вечно? Соочи се со тоа дека не ти се учело и оди на испрашување. Ако искрено кажеш дека не си спремен без да се вадиш повеќе ќе те цени наставникот.

брат сг сам и расположан слуша ми се музика, ке научу ја за следеќи час, мене не ми е тешко. Цел клас си такој идев само ја се праву паметан, седу на час и викам гајле ме. Затој су ми оценке лом.

ПС: плус имам 5 одма ке ми гу намали

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
брат сг сам и расположан слуша ми се музика, ке научу ја за следеќи час, мене не ми е тешко. Цел клас си такој идев само ја се праву паметан, седу на час и викам гајле ме. Затој су ми оценке лом.

ПС: плус имам 5 одма ке ми гу намали

Ако се извадиш со „Ме болеше главата“ ќе ти намали, а ако речеш убаво „Не се подготвив за денес“ можеби и нема. И јас бев средно па кога не бев спремен дозволував да ми постават прашања и го одговарав според логика и она што сум запомнил.

• Ми се допаѓа
Реакции: МиГ 21

Hkakashi

Староседелец
13 јуни 2012
1,543
1,697
1,133
27
Куманово
Ако се извадиш со „Ме болеше главата“ ќе ти намали, а ако речеш убаво „Не се подготвив за денес“ можеби и нема. И јас бев средно па кога не бев спремен дозволував да ми постават прашања и го одговарав според логика и она што сум запомнил.

брат ја не само 1 час. Последњи 3-4 часа. Друго, не ги знаеш наши професори у гимназију, мислив дека ако работив у гимназију бога за муда са га фатиле.

МиГ 21

Староседелец
12 ноември 2012
1,252
2,458
1,133
Прилеп
Јас еднаш, само што влезе професорката станав и реков: се извинувам но не бев во можност да се спремам за денес. За другиот час ќе бидам подготвен. Професорката го уважи моето извинување и не ме испраша тој час.(happy)

• Ми се допаѓа
Реакции: slb_bobo and Gemini

Mila Kunis

Истакнат Член
15 февруари 2012
2,290
3,529
443
Скопје
СДК можеби сум малку попасивна со коментари периодов,ама секојдневно се уклучувам и будно набљудувам што се случува тука;)
Поздрав форумџии(wave)

• Ми се допаѓа
Реакции: parvati and Gemini

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
брат ја не само 1 час. Последњи 3-4 часа. Друго, не ги знаеш наши професори у гимназију, мислив дека ако работив у гимназију бога за муда са га фатиле.
Ае тие муабети за професорите никогаш нема да престанат да се зборат, а неретко се производ на фантазија и врска немаат со реалноста само поради лично незадоволство. Ако ти се уче ќе учиш, не поради професорите туку поради себе.

• Ми се допаѓа
Реакции: Hkakashi

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
СДК можеби сум малку попасивна со коментари периодов,ама секојдневно се уклучувам и будно набљудувам што се случува тука;)
Поздрав форумџии(wave)
Ова треба да го сфатиме ко закана? „Пазите што правите, будна сум. Можам да избришам што не ми се допаѓа“ ;)

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
МериСелест бре : )
какфа ти е тај сфадба одсабајле па до пет, прф пут слушам искрено
како и да е, добро беше а? штикла пуца на оро

Статус
Затворена за нови мислења.