Сакам да кажам/прашам (стара тема)

Статус
Затворена за нови мислења.

Шмекси

Истакнат Член
15 февруари 2012
1,133
1,068
113
Скопје
www.statik-group.com
melpomena, нека ме наречат како сакаат, си знаат оние на кои им се обратив. Тие што не се пронаоѓаат во постот нема да реагираат.

Марија, Шмекси дај објаснете каде тоа мелпомена ве навреди, ве испровоцира? Тоа што Шмекси продава лицемерно помагање е супер? Јас имам едно прашање за тебе Шмекси. Збориш дека имаш фирма и дека имаш работа преку глава. Сакаш да и` помогнеш и на девојкава...да продолжам или ме сфаќаш што сакам да ти потенцирам?
Марија, кажи ми ти мене што имаше штетно во мислењето на мелпомена каде рече дека можеби и не треба да и` бара работа како келнерка штом на девојчето и` требаат пари? Не гледам никаква навреда, никаква провокација. Ама ти и баграта членови кои се препознаваат без да ги споменам, во нејзините зборови гледате само провокации затоа што ви плеска чиста вистина која не сте спремни да ја прифатете, па одма тука сите се обединувате против нејзе.
Не знам дали бев јасен кога реков дека на девојката и понудив било каква финансиска помош и таа одби и ми рече да не ја понижувам.И понудив работа кај мене таа одби.
Не сака да ја земам како товар на грб најверојатно.

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,025
9,656
1,683
Normandy
Што знам, не сме во врска, само си го земавме здравјето синоќа in my bedroom :giggle
Добро е... ја мислев да не и` одзеде нешо плус :rofl
Ќе ја биде работава. Башка од искуство ќе ти кажам постари се одлични усмерувачки за градење на одредени ставови околу интимниот живот.

• Ми се допаѓа
Реакции: Trajche

Nighty

Староседелец
24 февруари 2012
727
1,181
1,103
Едвај чекам Металург да почне и не можам да се помирам што воопшто не ми падна на памет дека картите ќе се распродадат за 70 минути, па да си купам уште денот кога најавија дека ќе ги продаваат, и да бидам дел од неописливата атмосфера! :banghead
Само нека се покажат во најдобро светло, и нека ја направат по којзнае кој пат спортска Македонија горда на нив!

НАПРЕД МЕТАЛУРГ!!!
02996454-5ee0-49b8-8ee6-24e5b2dad845.jpeg

alba

Староседелец
15 март 2012
1,424
2,015
1,123
Шмекси ти до вчера бараше девојки за инпотенти старци за 50 евричи а сега ги спасуваш келнерките , а предходно генерациите од факултет ги спасуваше и Мајка Тереза ке ти завидуваше да воскренеше :zelen

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Не знам дали бев јасен кога реков дека на девојката и понудив било каква финансиска помош и таа одби и ми рече да не ја понижувам.И понудив работа кај мене таа одби.
Не сака да ја земам како товар на грб најверојатно.
И ти веднаш си се откажа нели? Она ти рече „Не“ затоа што би се чувствувала како товар и ти одма си се заврти после тоа не. А да се вратиш и да ја викнеш да си помуабетите, да и` објасниш дека сакаш да и` помогнеш искрено и да не чувствува вина?

• Ми се допаѓа
Реакции: melpomena

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Зема да учу-јутре испрашување иам ма немам вољу бре, ке кажу лошо ми е и ке си иду.
И до кога ќе бегаш од испрашување? Ќе бегаш од проблеми вечно? Соочи се со тоа дека не ти се учело и оди на испрашување. Ако искрено кажеш дека не си спремен без да се вадиш повеќе ќе те цени наставникот.

Статус
Затворена за нови мислења.