Сакам да кажам/прашам (стара тема)

Статус
Затворена за нови мислења.

Шмекси

Истакнат Член
15 февруари 2012
1,133
1,068
113
Скопје
www.statik-group.com
Си пишува извинувањето зошто е,немаше потреба од претпоставки.
Ако веке треба да претпоставуваме,имаше уште многу што да се напише.Но сите тие ке беа претпоставки и ке звучев како тебе,а не сакам.
Секогаш скоро на секој и сечиј пост постојат подржувачи и не подржувачи,како што постојат директни навредувачи за кои исто така сега не сакам да коменторам :)
Некој е зајадлив,некој мрчатор,некој фалбаџија,некој обожава да кука,да се фали самиот себе си,но сепак не има секакви,и секој овде има право да кометира на било кој пост.

Самата себеси се побиваш.
Пишуваш дека нема ни да помогнеш нити да одмогнеш, а пак збориш?
Ако ти е поентата да набилдаш мислења, кажи ми бар да знам да не се замарам.Јас и онака не се замарам, ама дека ти успева да бодеш очи ти успева.
Среќна ли си ти-Тоше Проески

Hkakashi

Староседелец
13 јуни 2012
1,543
1,697
1,133
27
Куманово
Што убаво девојче си најдов, висока, згодна, а богами и паметна со ставовите и мислењата сме тука некаде, исто гледаме на иднината, а поголема од мене е 3 години, а и најважно и одговара и мене и нејзе...Хммм, што ли може да излезе :unsure

Брат боли те к*р што е поголема од тебе. Ако си одговарата, ти ву се свиѓаш на њума, она ти се свиѓа на тебе, покасно си се засакате идите си, заболе те што е постара од тебе и што ке ти зборив.

П.С: Знаеш дека днске е тешко да се најде и убава и паметна у исто време.

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Самата себеси се побиваш.
Пишуваш дека нема ни да помогнеш нити да одмогнеш, а пак збориш?
Ако ти е поентата да набилдаш мислења, кажи ми бар да знам да не се замарам.Јас и онака не се замарам, ама дека ти успева да бодеш очи ти успева.
Среќна ли си ти-Тоше Проески
Кој однапред знае дали ке помогне со советот или ке одмогне?
Ете јас не знам.За оние што знаат,блазе си им (worried)

• Ми се допаѓа
Реакции: slb_bobo and МиГ 21

Trajche

Староседелец
13 февруари 2012
1,542
2,557
1,133
Провери ги цицепсите првин :D

Тоа атрибут е многуууу добар, да не речам најдобар кај нејзе :sreken

Брат боли те к*р што е поголема од тебе. Ако си одговарата, ти ву се свиѓаш на њума, она ти се свиѓа на тебе, покасно си се засакате идите си, заболе те што е постара од тебе и што ке ти зборив.

П.С: Знаеш дека днске е тешко да се најде и убава и паметна у исто време.

Врмето ќе каже, ќе видиме :)

• Ми се допаѓа
Реакции: Hkakashi

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,025
9,656
1,683
Normandy
Што убаво девојче си најдов, висока, згодна, а богами и паметна со ставовите и мислењата сме тука некаде, исто гледаме на иднината, а поголема од мене е 3 години, а и најважно и одговара и мене и нејзе...Хммм, што ли може да излезе :unsure
Битно треба да знаеш што и како да влезе. После мисли му.:rofl

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
melpomena, нека ме наречат како сакаат, си знаат оние на кои им се обратив. Тие што не се пронаоѓаат во постот нема да реагираат.

Марија, Шмекси дај објаснете каде тоа мелпомена ве навреди, ве испровоцира? Тоа што Шмекси продава лицемерно помагање е супер? Јас имам едно прашање за тебе Шмекси. Збориш дека имаш фирма и дека имаш работа преку глава. Сакаш да и` помогнеш и на девојкава...да продолжам или ме сфаќаш што сакам да ти потенцирам?
Марија, кажи ми ти мене што имаше штетно во мислењето на мелпомена каде рече дека можеби и не треба да и` бара работа како келнерка штом на девојчето и` требаат пари? Не гледам никаква навреда, никаква провокација. Ама ти и баграта членови кои се препознаваат без да ги споменам, во нејзините зборови гледате само провокации затоа што ви плеска чиста вистина која не сте спремни да ја прифатете, па одма тука сите се обединувате против нејзе.

Статус
Затворена за нови мислења.