Сакам да кажам/прашам (стара тема)

Статус
Затворена за нови мислења.

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
melpomena брат е сега тек претера.
Разбирам дека не мислеше ништо лошо и дека сакаше да посочиш повеќе опции и решенија но истовремено ја замачкуваш добрата намера на Шмекси.
А он ништо лошо не кажа ниту направи.
Најубаво ќе ти беше да си седиш отстрана ако веќе не помагаш ко што самата кажа.
Ама да, Мелпомена мора секаде да се вмеша - како ли заборавив : )
Не ми смета,кој како сака може да ги свати моите постови,па дури и ти Марија,нема да посочам за моите впечатоци за тебе кои се,ако не друго,преку моите постови и ти го покажуваш своето вистинско лице.Поздрав (wave)
Јас пак ке кажам,му предлагам на шмекси да не и бара работа на девојката како келнерка.

• Ми се допаѓа
Реакции: slb_bobo

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Кога некој се извинува тоа во превод значи дека нема да се повтори повеќе.
Кај тебе секогаш се повторува тоа едно исто мрчење и зајадливост.Веќе и јасно ти се гледаат подржувачите, или како да ги кажам твоите пит були кои одма рипаат ако некој те нападне.
Бар да беше помалку забележлива.
Си пишува извинувањето зошто е,немаше потреба од претпоставки.
Ако веке треба да претпоставуваме,имаше уште многу што да се напише.Но сите тие ке беа претпоставки и ке звучев како тебе,а не сакам.
Секогаш скоро на секој и сечиј пост постојат подржувачи и не подржувачи,како што постојат директни навредувачи за кои исто така сега не сакам да коменторам :)
Некој е зајадлив,некој мрчатор,некој фалбаџија,некој обожава да кука,да се фали самиот себе си,но сепак не има секакви,и секој овде има право да кометира на било кој пост.

• Ми се допаѓа
Реакции: alba and slb_bobo

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,025
9,656
1,683
Normandy
9. Кога пишувате пост на некоја тема особено обрнете внимание на начинот со кој се обраќате кон останатите членови на форумот. Коментирајте ги ставовите на членовите, но не навредувајте ги. Закани, навреди, понижувања, уцени и расправии нема да се толерираат, а најстрого ќе бидат санкционирани навреди од расна, национална, или верска природа кон некој од членовите на „Црнобело форум“ .
Точка 9 од правилата на Црно бело форумот.

• Ми се допаѓа
Реакции: redhead and Hkakashi

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Ајде обединете се против melpomena. Ви пречи што барем е искрена и не продава лажна грижа? Основајте фронт против нејзе, гледам на сите ви пречи зашто не ви се лиже и не ви прави лице колку сте фини и добри. Јас напротив го ценам тоа што таа го прави, но со секоја неприфатена вистина се случува истото т.е. првин е негирана, потоа исмевана за на крај да биде прифатена. Размислете убаво зошто и како melpomena пиша, јас искрено не видов никаква навреда или скриена намера за да се испровоцира, ама вие во секој нејзин збор гледате провокација.

Trajche

Староседелец
13 февруари 2012
1,542
2,557
1,133
Што убаво девојче си најдов, висока, згодна, а богами и паметна со ставовите и мислењата сме тука некаде, исто гледаме на иднината, а поголема од мене е 3 години, а и најважно и одговара и мене и нејзе...Хммм, што ли може да излезе :unsure

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Што убаво девојче си најдов, висока, згодна, а богами и паметна со ставовите и мислењата сме тука некаде, исто гледаме на иднината, а поголема од мене е 3 години, а и најважно и одговара и мене и нејзе...Хммм, што ли може да излезе :unsure
Провери ги цицепсите првин :D

• Ми се допаѓа
Реакции: МиГ 21 and Trajche

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Ајде обединете се против melpomena. Ви пречи што барем е искрена и не продава лажна грижа? Основајте фронт против нејзе, гледам на сите ви пречи зашто не ви се лиже и не ви прави лице колку сте фини и добри. Јас напротив го ценам тоа што таа го прави, но со секоја неприфатена вистина се случува истото т.е. првин е негирана, потоа исмевана за на крај да биде прифатена. Размислете убаво зошто и како melpomena пиша, јас искрено не видов никаква навреда или скриена намера за да се испровоцира, ама вие во секој нејзин збор гледате провокација.
Немој да се обракаш општо со вие,испага дека е за цел форум,а како што посочи шмекси,одамна веке се знае кој не чита постови туку попрво гледа од кого е напишано за да одлучи дали ке подржи некој пост.
Би те замолила да не се вмешуваш ни директно ни индиректно ете вака јавно,за да не бидеш наречен пит бул :)
Исто така веке одамна а и од далеку се приметува,како одреден член го нема воопшто низ дискусииве по темите,освен да се приклучи со лајкови кога се јавуваат директни навреди низ форумот.Ако не друго,барем се смири и не ги потикнува директно,за да отпосле си ги избрише постовите колку да си ги прикрие валканите работи.
Но за се си постои свое време,дали порано или покасно се си излегува на површина.
И дрвото е тешко и на дното во водата,дур не изгние и исплива на самата површина.

• Ми се допаѓа
Реакции: slb_bobo and МиГ 21
Статус
Затворена за нови мислења.