Не знам дали бев јасен кога реков дека на девојката и понудив било каква финансиска помош и таа одби и ми рече да не ја понижувам.И понудив работа кај мене таа одби.melpomena, нека ме наречат како сакаат, си знаат оние на кои им се обратив. Тие што не се пронаоѓаат во постот нема да реагираат.
Марија, Шмекси дај објаснете каде тоа мелпомена ве навреди, ве испровоцира? Тоа што Шмекси продава лицемерно помагање е супер? Јас имам едно прашање за тебе Шмекси. Збориш дека имаш фирма и дека имаш работа преку глава. Сакаш да и` помогнеш и на девојкава...да продолжам или ме сфаќаш што сакам да ти потенцирам?
Марија, кажи ми ти мене што имаше штетно во мислењето на мелпомена каде рече дека можеби и не треба да и` бара работа како келнерка штом на девојчето и` требаат пари? Не гледам никаква навреда, никаква провокација. Ама ти и баграта членови кои се препознаваат без да ги споменам, во нејзините зборови гледате само провокации затоа што ви плеска чиста вистина која не сте спремни да ја прифатете, па одма тука сите се обединувате против нејзе.
Не сака да ја земам како товар на грб најверојатно.