Еве дискутирам со другарка и другар за интересни теми за дискусија, меѓу предлозите се "Колку секс има паднато за време на корона?", "Колку е зголемен наталитетот годинава?", "Каде за Нова Година?".
Ми се свиѓаат.
Ми се свиѓаат.
Еве дискутирам со другарка и другар за интересни теми за дискусија, меѓу предлозите се "Колку секс има паднато за време на корона?", "Колку е зголемен наталитетот годинава?", "Каде за Нова Година?".
Ми се свиѓаат.
Ме интересира таа статистика и кај насВо Кина бројот на разводи за време карантин се наголемил дупло
Леле тоа старото жениште орхидеја отвараше теми за се и сешто, ќе види нешто во текот на денот и ајде отвори тема. Па дури и другите и беа криви што не се зборело за тоа, таа паметна ние глупи.И јас се осеќам ко да минале три животи откако намалив со форумов, а паралелно и ко вчера да било.
Чудно, навистина.
Веднаш ми се навраќаат безвременските (и бесмислени) теми на Легионерот и Орхидејата, остроумните размислувања на Селен(е), Мисчивс и Реми, бескрајните дрш-не дај со Мелпомена, кумановскиот на Парвати, Во Центар со Алба, итн.
Дури и Телемитите вс. Алф фалат, иако се бришевме многу често.
Сега телепатски ве повикувам да ви текне на форумов и да ве фатам на емоција.