Сакам да кажам/Сакам да прашам

Nebitnavkraj

Нов член
13 септември 2020
1
0
1
24
Здраво дали некој од вас има слушнато за агенцијата што посредува за Германија АГ Скопје. И дали имаѕе патувано со неа.Дали се издаваат групни визи?