Сакам да кажам/Сакам да прашам

Марија

Poétesse
14 април 2012
1,146
2,491
1,123
Скопје
Сака некој да му пишам број од трансакциска, па да пушти некој денар ако му е вишок? :zelen хахахах
...
А девојка како девојка парите на шопинг ќе ги потроши зошто тие денес што отидоа на тој начин - малку и беа ! : )))

• Ми се допаѓа
Реакции: Aquarius

Lillian

Истакнат Член
7 април 2013
198
263
163
Сдп некој да не го пропуштил клипов?
Кој е крив,кучето,полицаецот или газдата што изиграваше фраер

4FUN

Староседелец
3 март 2012
897
1,988
1,093

клипов ме наежи кога го видов прв пат...
Не знам како можеш да прашаш кој е крив!
- има закон дека не смееш да снимаш со мобилен? - нема, значи човекот не е крив.
- кога тргнаа накај него џандариве,сопственикот си го прибра кучето во кола? -да
- кучето како најверен пријател на човекот се пушти во одбрана на својот сопственик, ама не нападна никого - газдата му кажа да се повлече.
значи ни кучето не е криво
- џандарот го испровоцира кучето, гледа дека не го напаѓа, кретенот сам му отиде два пати со цел да го изрешета (божем да го скроти, а со што , со пиштол? )
- не можеа да го пуштат човекот да си го земе кучето и пак да го стави во кола?
(shake)

Шмекси

Истакнат Член
15 февруари 2012
1,133
1,068
113
Скопје
www.statik-group.com

Човеот го има тоа право на слобода на движење.Како што јас знам не смееш да навлегуваш во зоната после жолтите ленти.Тогаш се попречува истрагата и можно е уништивање на клучни докази.
Полицаетот е крив и треба да лежи затвор, успатно лиценца да му се земе за работа.

• Ми се допаѓа
Реакции: 4FUN

Хоуп*

Proton
4 април 2013
2,410
4,218
753
Кога и да наминам, т.е пред да наминам си викам ајде крши прсти ќе има нешто интересно денес, ќе убиеш досада и гледам одговор на некоја тема ко на пример сега што видов (да не сфаќа никој лично) дали сте против абортус и тука одговор- НЕ или ДА..
И јас сега тука да вратам со Ок.
Добро па стварно невкусно е за читање, посебно ако очајно се трудите да изградите некој форумски карактер за восхитување.
Не боли, само ставете малце поопширен пост од да или не. Зошто е да или зошто е не.
Фала... Добра ноќ!

• Ми се допаѓа
Реакции: Rêveur