Сакам да кажам/Сакам да прашам

Сара.13

Староседелец
13 ноември 2012
1,260
3,110
1,133
И официјално од утре сум на одмор, да ме фати и мене сонце да го е*ам :cool:
помина најлошото, пакувањето...средив, скоцкав све, куферчето спремно е(гарант нешто заборавам ама јбг)
си мислев да ви праќам разгледница ама не, да ви зафалам малку па оооп после ко гром од ведро небо.....Сара. 13 онлајн :zelen
бидете ми поздравени, насмеани, ма бидете свои!
се читкаме за една недела, (wave) :sreken

Strumfeta

Полноправен Член
20 јуни 2013
57
91
18
И официјално од утре сум на одмор, да ме фати и мене сонце да го е*ам :cool:
помина најлошото, пакувањето...средив, скоцкав све, куферчето спремно е(гарант нешто заборавам ама јбг)
си мислев да ви праќам разгледница ама не, да ви зафалам малку па оооп после ко гром од ведро небо.....Сара. 13 онлајн :zelen
бидете ми поздравени, насмеани, ма бидете свои!
се читкаме за една недела, (wave) :sreken

Најубаво да си поминеш (sun)

• Ми се допаѓа
Реакции: Сара.13

Bum-Bum

Истакнат Член
3 март 2012
1,126
1,845
423
Еден досаден град
Никогаш во живото не сум се почустувала волку ужасно,ниедно утро не ми започнало со солзи како ова.Зашто мораше баш јас да бидам првата што ќе дознаае за оваа глупост,зашто сум толку љубопитна а после тоа ми е тешко од тоа што ќе го дознаам.Зашто мислев дека сте поштени луѓе а вие сте биле гадови,да вистински гадови.Ми се повраќа од вас.Како да ве погледам во очи кога кон вас не гледам со љубов и почит како порано туку со презир ,омраза.Како можете тоа да и го направите на жена како што е она.Жртва за опстој,жртва за сите нас,а вие позади грб толку валкани игри сте играле.Никогаш не сум била во поголема дилема како да играм.Дали мудро да си молчам или сепак јас да бидам таа која ќе ги отвори картите и очите на многу луѓе.Знам дека било што да направам ќе се каам :( Помеѓу две зла да го одбереш помалото...:place