Сакам да кажам/Сакам да прашам

True_Blood

Upright
18 февруари 2012
1,133
2,390
1,133
Yellow submarine
Денес се видов со една драга личност после 5 месеци.
После гушката и мојата искрена насмевка, слушнав дека Фелинкишија го варала дечко и, 3 месеца со негов прв братучед.
Фала на прашање, добра сум. Ти? :unsure

The High Commander

Староседелец
2 мај 2012
206
131
1,043
123
Обожавам рил лајф верзии на Џони Браво!
Барем на цртаниов е хумористично претставен, ама во вистински живот се па-те-ти-ка.
Немање водичка у очи и чукање у груда. Најголемо достигнување да ти е дома што си се вратил пијан без да повратиш, и со тоа да очекуваш да импресионираш 10 години помали...ви личи. Па не ме ни чуди што никое „маче“ не ве сака.
Не, озбилно е срамота да си доста навлезен во трета деценија, а да се понашаш ко неартикулирано говедо сред нива со зелки.
Ме иритираат флегми. Онака, сака да каже нешто, а со клешта треба да му влечеш збор по збор за да каже три реченици во еден саат. Па сакаш ли ми ти тегнење и мрморење на сопствен нос. Пропали абортуси, да ми простите.
Не сум вредна мексичка домаќинка во америчко семејство која работи за 3 долари од саат, ама една салфетка бе да не можеш да си земеш и да масираш други, е најбеден и најпровиден обид за привлекување пажња. Точка.
Па то треба да се убие, Цаци бил у право.

Оо, факултетов ми е промашен 102,3%! Златна криминалистика плаче за мене ко јас што плачам од шизофренички настроени, средновековни поети што седеле затворени во темни одаи и со денови млателе слама за замислени или платонски љубови чии глуждови ги виделе случајно на пазар едно неделно утро.
Абе, милина.

Хахаха абе пуста мајка природа не направила со фабричка грешка. Нема доволно крв и за горната и за долната глава. :D
Тоа ти е, ти излага згодна женска и одма -20 IQ поени добиваш.

Иначе, сакав да ти одговорам за криминалистика, што спомнуваше. Имам добра другарка што заврши така нешто слично, на факултет за безбедност (или полициска академија), насока криминалистика (или форензика беше)... Како и да е, еве ја никако не може да се вработи, вика само партиски кадар примаат.

Не се секирај, тревата е секогаш позелена на страната на комшијата.

• Ми се допаѓа
Реакции: Electra

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,279
9,121
1,683
1011864_172521396254220_438872744_n.jpg

True_Blood

Upright
18 февруари 2012
1,133
2,390
1,133
Yellow submarine
Некои персони се толку смешни со нивните обиди од петни жили да докажат колку се кул и ок, што на еден парадоксален начин се претопуваат во жалчиња. Ама сепак цела околина им се смее и ги ребри :D