Размислувањата на момче одгледано од лезбејки (видео)

LMFAO

Истакнат Член
8 април 2012
380
299
63
LMFAO не е финта у тој дали некој ке ги прифати или не. Кт се посвојуев деца мислу дека не га прашуев дете дали сака да иде сс њима или не, замисли ти како ке му е на тој дете кт ке порасне и кт његови другари ке дознаев дека татко му е п***р, погоди што ке све ке му правив на дете, или ако има другу сексуалну ориентацију и доведе дома девојку, како ке се осеќа она кт ке ги види његови "родители" како се гушкав, тој ме много итнересира нека искоментира некое женско нека каже како ке се осеќа
Еве личноста на видеото е чисти пример дека хомосексуалнитите двојки можат и се способни да одгледаат нормално дете. Има уште милиони примери низ светот, кои не сакаат да зборуваат во јавност за тоа.
 

Coelho

Староседелец
2 април 2012
286
493
663
Скопје
Друга работа е тоа дали некој ќе ја прифати хомосексуалноста како нормална, или не. Вистината е дека е нормална ориентација. Па, со оглед на тоа дека е нормална, дека се способни да основаат семејство, да одгледуваат деца, треба законски да им се даде право на хомосексуалците да основаат семејство. Мислам дека повеќе е за тоа темава, а не дали некој нецивилизирани ќе ги прифатат хомосексуалците или не.
Па затоа и е наменета темата.

Темата е за секој да си даде свое мислење. Секој ќе каже што има да си каже и тоа е. Ќе има мислења што ќе ти се допаднат, ќе има мислења што нема да ти се допаднат. И ако не ти се допаднат не мора одма да ги цитираш/да им одговориш со "НЕ ТИ ГРЕШИШ. ИМАШ ГРЕШНО МИСЛЕЊЕ. ЗОШТО ГРЕШНО МИСЛИШ?"

Така и почнуваат караниците.

Ти си за, јас сум против и сега од една страна ќе направиме 10 страни преполни со цитати и мислења меѓу мене и тебе за како тоа нешто е добро или тоа нешто е лошо, или како треба да биде или не треба да биде. И десет страници ќе пробуваме да си ги смениме мислењата.

Врати се назад. Види како почна темата, и види сега до каде е стигната. А има само 3 страни.

За три страни ние (и јас сум крив) успеавме да ја превртиме темата од "Јас мислам дека..." во "НЕ ТВОЕТО МИСЛЕЊЕ Е ГРЕШНО, ТРЕБА ВАКА ДА МИСЛИШ!".

Едноставно треба да ги оставиш луѓето да си ги искажат своите мислења, да го кажат тоа што имаат да го кажат. Ако ти се допадне - има едно копче со палче на него. Стисни го.

Ако не ти се допадне - јебига, животот продолжува. Ќе сретнеш луѓе кои нема да се согласуваат со тебе за разни работи. Едноставно ќе мора да го прифатиш тоа затоа што нема поента да се расправаш и да се караш со некого за две различни мислења.

Јас одбрав на членот со кој се карав да му се извинам, он ме нарече идиотски п***р идиот педерски. И сега што да правам? Да се карам со него? Не.

Он има мислење за мене, јас имам мислење за него. Се сомневам дека некогаш во животот ќе ми биде значаен, па не вреди да се замарам со тоа.
 

Hkakashi

Староседелец
13 јуни 2012
1,543
1,697
1,133
22
Куманово
Како и да е, знае се дете како се прави, а подржују гу работу брачан пар сс 2 родитела од различан пол да посвојуев дете ако неможев да имав свое. Ипак неможе дете да научи некои мушки работе од женскога родитела и обратно, неможев некои женски работе да се научив од мушкога родитела. Затој су родители од двата пола. Слушајте гу песму и уживајте.Peace

 

LMFAO

Истакнат Член
8 април 2012
380
299
63
Па затоа и е наменета темата.

Темата е за секој да си даде свое мислење. Секој ќе каже што има да си каже и тоа е. Ќе има мислења што ќе ти се допаднат, ќе има мислења што нема да ти се допаднат. И ако не ти се допаднат не мора одма да ги цитираш/да им одговориш со "НЕ ТИ ГРЕШИШ. ИМАШ ГРЕШНО МИСЛЕЊЕ. ЗОШТО ГРЕШНО МИСЛИШ?"

Така и почнуваат караниците.
:nah

Форумите пред се, се место за дискусија. Не може некој да каже дека хомосексуалноста е болест, а ниедна наука неможе да ја објасни хомосексуалноста како болест. Тоа е факт. И сега, неможам некој пост кој е погрешен да го прескокнам. Само пишувам со аргументи и факти, а не ми е целта со некој да се карам, па и тоа на форум. (nod)
 

LMFAO

Истакнат Член
8 април 2012
380
299
63
....Ипак неможе дете да научи некои мушки работе од женскога родитела и обратно, неможев некои женски работе да се научив од мушкога родитела. Затој су родители од двата пола. Слушајте гу песму и уживајте.Peace

Дечкото од видеото е доказ дека 2 хомосексуални родители можат исправно да одгледаат дете. :kafe

Авторите на песната треба да се казнат, не е нормално да се шири непотребна омраза.
 

Coelho

Староседелец
2 април 2012
286
493
663
Скопје
:nah

Форумите пред се, се место за дискусија. Не може некој да каже дека хомосексуалноста е болест, а ниедна наука неможе да ја објасни хомосексуалноста како болест. Тоа е факт. И сега, неможам некој пост кој е погрешен да го прескокнам. Само пишувам со аргументи и факти, а не ми е целта со некој да се карам, па и тоа на форум. (nod)
1. Ама си се нафатил за таа хомосексуалност. Ко бебе за дојка. |-(

2. Ти тоа што го правиш (или се обидуваш да го направиш/мислиш дека го правиш) не е дискусија туку е дебата. Во дебатата се користат аргументи и факти, до дискусија се дискутираат работи.

И, те молам, без цитати.. Стварно толку од мене. Знам дека имаш потешкотии да оставиш некои работи на мира и да скокаш мислења, итн. - ама моето мислење скокни го, барем овој пат.
 

LMFAO

Истакнат Член
8 април 2012
380
299
63
1. Ама си се нафатил за таа хомосексуалност. Ко бебе за дојка. |-(

2. Ти тоа што го правиш (или се обидуваш да го направиш/мислиш дека го правиш) не е дискусија туку е дебата. Во дебатата се користат аргументи и факти, до дискусија се дискутираат работи.

И, те молам, без цитати.. Стварно толку од мене. Знам дека имаш потешкотии да оставиш некои работи на мира и да скокаш мислења, итн. - ама моето мислење скокни го, барем овој пат.
1. Темава е поврзана со хомосексуалност, и нормално ќе пишувам во врска со тоа, ако сакам за нешто друго ќе побарам други теми.

2. Како и да е, користам факти и аргументи, не пишувам од памет.

Ок, толку нека биде од тебе, ама не можам да прескокнам мислење на кое има што да цитирам. Sorry.