Размислувањата на момче одгледано од лезбејки (видео)

Hkakashi

Староседелец
13 јуни 2012
1,543
1,697
1,133
22
Куманово
Луѓе убаво си е дадено од господ за дете се подребни двајца од различен пол, сега можеме да се расправаме до 101 и назад. Кај нас мислам дека сеуште не се одобрени тие хомосексуални бракови и посвојување деца. Ако некогаш ги одобрат тие геј паради, нека парадираат 1 ден или 2 и готово, ако се уфилмаат како во Белград ке искочиме ке им скшиме глава и толку.
 

Coelho

Староседелец
2 април 2012
286
493
663
Скопје
...нека парадираат 1 ден или 2 и готово, ако се уфилмаат како во Белград ке искочиме ке им скшиме глава и толку.
Како да се уфилмаат како во Белград? Колку што знам во Белград имало парада и ги нападнале поради тоа - толку. Или мафнале некое знаменце повеќе отколку што требало?

А инаку со последново "ќе им искршиме глава и толку" покажуваш огромно ниво на зрелост, не знам како да ти опишам..
 

Hkakashi

Староседелец
13 јуни 2012
1,543
1,697
1,133
22
Куманово
Како да се уфилмаат како во Белград? Колку што знам во Белград имало парада и ги нападнале - толку.
Па се уфилмаа, почнаа да ги пцујат навивачите, лани лежеа по болници пеерите, а оваа година сакаат 8 дена по Белград да шетаат. Навивачите и луѓето кои ги мразат, педерите ги навредуваат, ги нарекуваа болни во разумот. Се правеа многу силни бидејќи државата ги признала. Ги провоцираат и на крај го добија, исто ке биде и оваа година.
 

Coelho

Староседелец
2 април 2012
286
493
663
Скопје
Па се уфилмаа, почнаа да ги пцујат навивачите, лани лежеа по болници пеерите, а оваа година сакаат 8 дена по Белград да шетаат. Навивачите и луѓето кои ги мразат, педерите ги навредуваат, ги нарекуваа болни во разумот. Се правеа многу силни бидејќи државата ги признала. Ги провоцираат и на крај го добија, исто ке биде и оваа година.
:|

Во ред, благодарам на информацијата...

Толку од мене во темава.
 
  • Like
Реакции: Hkakashi

LMFAO

Истакнат Член
8 април 2012
380
299
63
Сите знаеме дека хомосексуалноста е нормална, вродена сексуална ориентација, задно со хетеросексуалноста и бисексуалноста. Па зошто на возрасни, нормални личности да не им се дозволи да основаат семејство?

Ги поддржувам хомосексуалците, мора да го имаат елементарното човеково право - да засноваат заедница со свој партнер и семејство со него.
 
  • Like
Реакции: BlackTulip and Coelho

Hkakashi

Староседелец
13 јуни 2012
1,543
1,697
1,133
22
Куманово
Сите знаеме дека хомосексуалноста е нормална, вродена сексуална ориентација, задно со хетеросексуалноста и бисексуалноста. Па зошто на возрасни, нормални личности да не им се дозволи да основаат семејство?

Ги поддржувам хомосексуалците, мора да го имаат елементарното човеково право - да засноваат заедница со свој партнер и семејство со него.
Ако можев нек си направив деца кој ги брани :D
 
  • Like
Реакции: melpomena

Coelho

Староседелец
2 април 2012
286
493
663
Скопје
Не брат.. треба логор. Нема педери - нема овакви расправе :)
Ај биди добар и ти посети логор. Убав помин. Прати честитка...

Или не.

(Се извинувам уште сега за коментаров колку да не морам утре)
 

LMFAO

Истакнат Член
8 април 2012
380
299
63
Не брат.. треба логор. Нема педери - нема овакви расправе :)
Хомосексуалците на никаков начин и на никој не наштетуваат. Незнам зошто толку омраза за нешто што е нормално, вродено и што не може да се промени. Како би ти било тебе некој да те мрази оти си хетеро?