Размислувањата на момче одгледано од лезбејки (видео)

990Freak

Староседелец
12 март 2012
1,274
1,911
1,123
Kumanovo
Хомосексуалците на никаков начин и на никој не наштетуваат. Незнам зошто толку омраза за нешто што е нормално, вродено и што не може да се промени. Како би ти било тебе некој да те мрази оти си хетеро?
Тој нема да се случи, пошто е нормално едн муж и една жена да стварав фамилију. Овој е болест.. а они толко се одликуев што су болни, па још и параде гордости праив... праив омразу меѓу народ... И још нешто, имаш ли нешто погрозно од муж облечен у женски фустан и штикле?
 
  • Like
Реакции: Hkakashi

LMFAO

Истакнат Член
8 април 2012
380
299
63
Тој нема да се случи, пошто е нормално едн муж и една жена да стварав фамилију. Овој е болест.. а они толко се одликуев што су болни, па још и параде гордости праив... праив омразу меѓу народ... И још нешто, имаш ли нешто погрозно од муж облечен у женски фустан и штикле?
Ниту медицината, ниту психологијата, ниту психијатријата, ни генетиката не можат да ја објаснат хомосексуалноста како болест, оти ако не се знае причината за хомосексуалноста, нема органски промени.. тогаш тоа не е болест.

Ако ти лично чувствуваш омраза кон хомосексуалците, тое не е причина за да ги нарекуваш болни.
 

990Freak

Староседелец
12 март 2012
1,274
1,911
1,123
Kumanovo
Ниту медицината, ниту психологијата, ниту психијатријата, ни генетиката не можат да ја објаснат хомосексуалноста како болест, оти ако не се знае причината за хомосексуалноста, нема органски промени.. тогаш тоа не е болест.

Ако ти лично чувствуваш омраза кон хомосексуалците, тое не е причина за да ги нарекуваш болни.
Има хормонски промене, што на некој начин га праи болест тој. Абе, и ти да не си шупак мераклија?
 

LMFAO

Истакнат Член
8 април 2012
380
299
63
Има хормонски промене, што на некој начин га праи болест тој. Абе, и ти да не си шупак мераклија?
Не, не сум 'шупак мераклија'. Ама, ако за нешто не се знае причината, нема органски промени, нема лек, тогаш тоа не е болест. Ај објасни ми какви се тие хормонски промени? :D
 

990Freak

Староседелец
12 март 2012
1,274
1,911
1,123
Kumanovo
Не, не сум 'шупак мераклија'. Ама, ако за нешто не се знае причината, нема органски промени, нема лек, тогаш тоа не е болест. Ај објасни ми какви се тие хормонски промени? :D
Муж сс женски хормони. Непродуктивност на тестостерон.

А утепаја би ги за непродуктивност... Кд неможе да оформи фамилију боље нека не живи. Не е потребан.
 

LMFAO

Истакнат Член
8 април 2012
380
299
63
Муж сс женски хормони. Непродуктивност на тестостерон.

А утепаја би ги за непродуктивност... Кд неможе да оформи фамилију боље нека не живи. Не е потребан.
Каков е тој маж со женски хормони.. можеби мислиш на транссексуалци. Според тебе, и стерилните хетеросексуалци не треба да живеат оти не можат да оформат фамилија по природен пат..

Сепак, во демократска држава како Македонија, секој треба има право да прави што сака, се додека не ги загрозува другите. И хомосексуалците, како и хетеросексуалците, треба да имаат граѓанско право да основаат семејство.
 

990Freak

Староседелец
12 март 2012
1,274
1,911
1,123
Kumanovo
Каков е тој маж со женски хормони.. можеби мислиш на транссексуалци. Според тебе, и стерилните хетеросексуалци не треба да живеат оти не можат да оформат фамилија по природен пат..

Сепак, во демократска држава како Македонија, секој треба има право да прави што сака, се додека не ги загрозува другите. И хомосексуалците, како и хетеросексуалците, треба да имаат граѓанско право да основаат семејство.
Тај демократија га и поремети народ . Кој што сака да прави? Банда без команда? Е тој не иде пријателе. Само комунизам, и тој онј на Стаљина би га освестија овј народ. Нема ни п***р да се види, а и тија од твој тип, што ќе бидев против режим...
Добро е што ми нормални људи добро ќе живимо.
 

Scars

Староседелец
17 февруари 2012
2,227
3,542
1,143
Муж сс женски хормони. Непродуктивност на тестостерон.

А утепаја би ги за непродуктивност... Кд неможе да оформи фамилију боље нека не живи. Не е потребан.
Значи ти не си никој за да кажуваш кој треба да живее,а кој не.
Зошто има и нормални парови,маж-жена па не можат
да оформат семејство т.е да имаат деца. И тие ли не треба
да живеат?
 

990Freak

Староседелец
12 март 2012
1,274
1,911
1,123
Kumanovo
Значи ти не си никој за да кажуваш кој треба да живее,а кој не.
Зошто има и нормални парови,маж-жена па не можат
да оформат семејство т.е да имаат деца. И тие ли не треба
да живеат?
Тија можев да си посвоив.
Муабет е за педери. Ај овакој едн пример .. Ти родиш, и по некои различни околности немоеш да га чуваш дете, и га оставаш у болницу за посвојување. И некои педери га посвоив. Што онда? Драго ќе ти биде да ги гледа тој дете куде се лижев пред њега?
Куде се плескав по гзови?