Работно искуство

4FUN

Староседелец
3 март 2012
894
1,988
1,093
Што ми вреди искуство во адвокатура и професор у средно, коа пица мајстор зима 100 евра дневно?
секој пица мајстор не зима 100 еур на ден , треба да е доста добар во својата работа и да погоди сечиј вкус, за тоа да го добие !
биди и Ти одличен адвокат, па 100 еур ке ги зимаш од час, не од ден !!!
 

TIGERWOMAN31SK

Истакнат Член
3 јули 2012
822
699
93
секој пица мајстор не зима 100 еур на ден , треба да е доста добар во својата работа и да погоди сечиј вкус, за тоа да го добие !
биди и Ти одличен адвокат, па 100 еур ке ги зимаш од час, не од ден !!!
таквиот адвокат се знае со судијата :giggle
 
  • Like
Реакции: 4FUN

Praetorian

Староседелец
24 февруари 2012
325
395
1,063
секој пица мајстор не зима 100 еур на ден , треба да е доста добар во својата работа и да погоди сечиј вкус, за тоа да го добие !
биди и Ти одличен адвокат, па 100 еур ке ги зимаш од час, не од ден !!!
Така, така, нема проблем дека ќе ги земеш. Сезонска работа у Грчка, зимаат кувари по 80-100 евра од ден, што значи 2500-3000 евра месец * 4 месеци =10-12 000 евра. Дека некад ќе ги напраиш овие пари кај нас од било што макар и за 6 месеци.
 
  • Like
Реакции: melpomena

4FUN

Староседелец
3 март 2012
894
1,988
1,093
Така, така, нема проблем дека ќе ги земеш. Сезонска работа у Грчка, зимаат кувари по 80-100 евра од ден, што значи 2500-3000 евра месец * 4 месеци =10-12 000 евра. Дека некад ќе ги напраиш овие пари кај нас од било што макар и за 6 месеци.
не мора да си пица мајстор .... иди во Авганистан или сега во Либија и годишно ке заработиш 50,000 еур , може и повеќе, зависи што ке работиш !
 
  • Like
Реакции: Bum-Bum

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,231
17,758
1,673
На сигурно
не мора да си пица мајстор .... иди во Авганистан или сега во Либија и годишно ке заработиш 50,000 еур , може и повеќе, зависи што ке работиш !
Па тоа и му беше поентата на Праеториан,ако добро го разбрав јас ;)
 
  • Like
Реакции: Praetorian