Препораки за игри (помош и совети)

Solstice

Nujabes
28 август 2012
1,413
1,536
1,133
27
пааа....да
2-ката му беше малку промашена
ама гемплејот беше доста добар :)
Ја сакам прво за секој јавач да извадат по еден дел,па да извадат MMORPG каде што јавачите ќе бидат playable класи,и ќе биде одлично :D
 

cakar_ulav

Староседелец
20 февруари 2012
1,566
1,926
1,133
некаде во длабочините на темнината
Ја сакам прво за секој јавач да извадат по еден дел,па да извадат MMORPG каде што јавачите ќе бидат playable класи,и ќе биде одлично :D
па мислам дека така и му е замислата...
имаше интервју после 1 како му е замислена целата приказна на сите 4 јавачи
а рекоа дека нема да има 4 дела...дека ќе има повеќе :)