„Љубовта ми е секогаш потребна и ми се чини дури попотребна отколку на другите жени. Без љубов не можам да дишам и не знам да живеам.
Својата љубов ја држам во , ја кријам под перницата, ја ставам во вагината, ја испишувам на хартија“, вели авторката на романот.
Klucnata recenica sto ja opisuva ovaa kniga a voedno i mislenjeto i stavot na samata avtorka koj go ima za nea i samata kniga
Sustinata na ljubovta, znacenjeto na nasite najdlaboki emocii i fizickotirio zadovolstvo se samo del od ovaa fraza.
Knigata e samostalno prodolzenie na romanot Sangaj Bejbi od istoimenata avtorka.
Roman koj pleni so svojata slobodoumnost, sloboden stil na pisuvanje, vozbudlivost i visok stepen na adrenalin. Veruvam deka nikoj ne bi ostanal ramnodusen bez ogled dali stanuva zbor za pomladata ili postarata populacija na citateli i ljubiteli na knigi.
Se cita vo eden zdiv a se zivee i dozivuva od prvata do poslednata stranica. Ke ve ostavam sami odblizu da se zapoznaete so glavnata heroina, mladata talentirana, uspesna i atraktivna pisatelka Koko (koja vsusnost pretstavuva i avtorkata na knigata). Odblizu i temelno da se zapoznaete so nea i kako taa ke ve odnese po patekata na zivotot so pridruzba na ljuboata. Zasega tolku ke ve ostavatm sami da se uverite i da zaplivata vo lavirintot na ljubovta. Prepustete se na Koko uzivajte i zivejte ja knigata ke ve ostavam sami da videte koga i kade ke ve odnese Koko na poslednata stranica od knigata
Vencavka so Buda.
Kniga koja ne smeete da ja propustite. Uzivajte!