Епа здрао : )*Епа здраво. Јас сум нова и стартувам со овој коментар Има една страна AliExpress, испробано е и екстра е шопингувањето..стига за отприлика 15 дена, што Ви е нарачано, стига, убаво спакувано стокмено..Е сега на вас останува да си разгледате. Фри шипинг има за Македонија ама не за сите производи.. Епа чао
Не, податоците ги внесуваш дирекнто во пејмент процесорот (банката) и не се зачувуваат.Сакам нешто да си земам од Grouper (прв пат) и некако многу ми се гледаат информациите што се потребни за картичка. Има и презиме, број на картица, рок на траење и 3те бројки одзади. Нема да имаат понатаму пристап до картицата?
Земено ако те чинат 1500тина денари, може и вредат за тие пари. Оние кај нас што ги продаваат до 1000ка имаат година две работни часа (ако се за ПС, или до година ако ги користиш за плеер.Чисто информативно, денес има ОГРОМЕН попуст на aliexpress, некои производи се со 30%, некои и со 90%. Јас слушалкиве Marshall се мислам да си ги земам, само се двоумам дали се оригинал. Знам дека кога испаднаа пред година дена, оригиналот беа околу 80$, а овие со 50% попуст се околу 30$... Исто и USB-во со 80% попуст ме привлекува, 64гб за 7е, значи околу 420 денари, башка метален е...