Од што имате фобија?

Mameha

Староседелец
9 јуни 2013
365
819
1,103
Вселената
Од темнина, некогаш дури спијам со запалени светла :D
И од пајаци уф и многу ми се одвратни :rolleyes:

radioactive

Истакнат Член
14 април 2013
54
39
118
од болести, постојано мислам дека сум од нешто болна и дека наскоро ќе умрам хх

Harmonija

Истакнат Член
12 јули 2013
600
405
363
29
i jas taka ama jas ne sum do tolku ne mislam deka ce umram samo mislam deka sum se od nesto bolen
Да бе, јас порано кога имав панични напади и навечер кога спиев некако се штрекнував на сред сон и снемував здив и цело време мислев дека дошол крајот :eek

Prashina

Староседелец
28 јуни 2013
1,367
3,061
1,133
Од ништо не ми е страв. Од се што се плашев , се ми се случи. И да имам страв веднаш се соочувам со него за да не се каам покасно.
Имав порано страв од јавен говор, сега одам и говорам...

• Ми се допаѓа
Реакции: violetmoon and Harmonija

TheQueen

Истакнат Член
2 ноември 2013
495
376
173
Планетата Земја
Од лифтови- Мразам да влегувам во лифтови. Едноставно нема никакви излези и отвори и тоа ме плаши. Исто така, тесно е, нема многу простор,се чувствувам како во затвор. Затоа избегнувам да користам лифтови.:ladno

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Од лифтови- Мразам да влегувам во лифтови. Едноставно нема никакви излези и отвори и тоа ме плаши. Исто така, тесно е, нема многу простор,се чувствувам како во затвор. Затоа избегнувам да користам лифтови.:ladno

Само од лифтови или општо од затворени тесни простории?

Хоуп*

Proton
4 април 2013
2,410
4,218
753
И јас имам некаков страв од лифтови, не знам колку можам да го наречам тој страв фобија.
Не памтам сама да сум се качила во лифт, а кога сум внатре, не се осеќам најдобро, ме фаќа некој чуден страв и срцето ми чука ко лудо. Неколку спратови ми изгледаат како цела вечност возење, језиво ми е...

Немам никаков страв од затворени простории (добро освен кога е затворена кафаната) :zelen

• Ми се допаѓа
Реакции: Kitty and Saladin