Нумеролошка анализа на името

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Ако лажам да не се мажам

7 – Овој број често се врзува со музите и нивната уметничка дарба. Лицата со овој број се уметнички души. Дали се занимаваат со сликарство, пеење, пишување книги или нешто слично - воопшто не е важно, важно е дека умотноста и креативноста се вмешани. Дефинитивно помеѓу нив се кријат вешти уметници. Покрај смислата за убавините, тие често и физички изгледаат атрактивно.

Сум ја згрешила професијава;):D

Lady*

Староседелец
1 април 2012
1,965
6,158
1,133
7 – Овој број често се врзува со музите и нивната уметничка дарба. Лицата со овој број се уметнички души. Дали се занимаваат со сликарство, пеење, пишување книги или нешто слично - воопшто не е важно, важно е дека умотноста и креативноста се вмешани. Дефинитивно помеѓу нив се кријат вешти уметници. Покрај смислата за убавините, тие често и физички изгледаат атрактивно:rolleyes:

NEPOBEDLIV

Истакнат Член
5 март 2012
288
412
63
5 - Друштвени личности, вистински светски патници. Ја сакаат слободата, дружењето, движењето. На нив најдобро би им одговарало живот во голем град, работа во која ќе комуницираат со многу луѓе. Тие се весели и знаат навистина да уживаат во животот.
Абе овие хороскопи и вакви работи, секогаш ми погаѓаат бе! Браво.Браво...

Succubus

Истакнат Член
28 февруари 2012
562
835
393
under your skin.
7 – Овој број често се врзува со музите и нивната уметничка дарба. Лицата со овој број се уметнички души. Дали се занимаваат со сликарство, пеење, пишување книги или нешто слично - воопшто не е важно, важно е дека умотноста и креативноста се вмешани. Дефинитивно помеѓу нив се кријат вешти уметници. Покрај смислата за убавините, тие често и физички изгледаат атрактивно. :mstickle

• Ми се допаѓа
Реакции: Ryze

Nightmare_f

Истакнат Член
19 февруари 2012
1,359
2,207
423
Дома пред Пц
3 - Ова е возвишен број и личноста која го има е често предодредена за големи случувања. Тие се интелигентни, духовни, па се чини дека често го "слушате" вашето трето уво. Ови лица некои работи ги знаат уште пред да се случат - предосеќаат, и по правило, нив ги очекува «голема судбина».