Нешта кои можат да ве расплачат...

Дејмон

Староседелец
16 февруари 2012
456
650
1,093
Unknown
Не покажувам емоции многу. Некои ми викаат лошо било тоа, некои убаво.. ама нема нешто што може да ме расплаче ми се чини. Сум бил разнежнат од филмови, книги.. ама да се расплачам не ми се случило.

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
да си ја видам ногата или раката како ми виси поради тоа што ми е скршена и се држи на влакно за да не се откине од телото. Ова да го видам и има да се скршам плачејќи не од физичка туку од психичка болка.

Caci

Истакнат Член
15 февруари 2012
876
1,104
393
31
Струмица
Многу голема плачка сум... само плачам, и за ситници и за некои поголеми работи... :frantic но најмногу ме тера да плачам, кога гледам дека некој друг плаче, кога ќе видам некое умрено куче, тогаш ми нема крај :unsure кога ќе се скарам со некој, посебно со моите и секогаш кога ќе ми се пружи прилика што ќе ми предизвика солзи во очите :eek

• Ми се допаѓа
Реакции: 048

Sara

Истакнат Член
13 февруари 2012
116
116
343
И јас во групата на плачковци :) знам да се расплачам за се и сешто. Палчам на некој тажни филмови книги и што ли не друго. Понекугаш знам и на турски филм да се расплачам ама тоа е многу ретко :) :D

• Ми се допаѓа
Реакции: Caci

She

Истакнат Член
17 февруари 2012
301
569
393
Кога сум во ПМС буквално сешто може да ме расплаче. Секој месец не, ама почесто се случува ова. И причините се обично банални.

Инаку, во животот многу нешта ми навираат вода во очите.
Пред некој ден, моравме баба ми да ја однесеме во болница. Јас не знаев, па кога се вратив од факултет се симнав долу и го гледам дедо ми, си седи такаа, со црвени очи. Плаче човекот. Ми падна многу жел за него, жената 3 дена остана во болницата а тој за тие три дена јадеше само како за три пилиња. Ух.
Исто, очите ме печат кога ќе с лушнам случајно песна која ме потсетува на некое време што било, а веќе не е.

• Ми се допаѓа
Реакции: street_chic and melpomena

Astrostoper

Активен Член
5 март 2012
224
249
43
човече божји јас плачам дури на бамби и на други тралалајки на ТеВеу
неверојатно

сум сентимент до усерујенње