Нешта кои можат да ве расплачат...

Hip.Hop_MKD

Староседелец
15 февруари 2012
2,204
3,933
743
Не сум плачко.. Може да ме трогне нечива животна судбина, ама за да заплачам многу тешко!

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Чудното е што можам да бидам ладна камен пред некои битни работи, што би го расплакале секој нормален човек, а да се расплачам на ситници што некој не би ги ни приметил можеби.

.
Исто...Кога сите плачат околу мене,јас сум таа што е воздржана и пробувам да ги приберам другите.Обично успевам да се воздржам да не плачам пред други,но често кога сум сама знам да се изнаплачам..Плачам на филмови:eekops:..книги,исповеди,трагедии,стории...

bubili

Активен Член
29 февруари 2012
92
137
43
најубавиот град
Плачам кога не требе,а кога требе никако....цела сум наопаку....највеќе плачам кога гледам жален филм....оди соприме да те видам,моите дома се умираат од смеа,а мене срам,срам.....

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
заплачнују си и ја малце, али слузе радоснице : ) тија повише ми идеф, онакој сами ми поцрвенеф очи како да сам дуваја опасну хемију, потечесфа ми слузе од радост кд гу тепасмо литфанију, а слузе онакви жални ми капнасфа кд изгубисмо рукомет од данску, просто јебано е било тк, пцуваја сам гу данску некои три четири д'на : )

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,024
9,655
1,683
Normandy
Релација родител <=> дете. Загуба, помош, се` што е поврзано со ваков вид на љубов.

• Ми се допаѓа
Реакции: Lena

Kiril

Активен Член
24 јуни 2012
181
127
43
35
Струмица
Неколку спомени од минатото на кои се трудам да не мислам, и една песна која ми буди сеќавања на чичко ми кој не е веќе меѓу живите-а која тој постојано ја пееше.