Момци со шминка

LMFAO

Истакнат Член
8 април 2012
380
299
63
можи некој ти има реплицирано вака ама јас ке ти кажам пак ... Дозволено ти е да правиш се шо сакаш, ако сакаш оди облеквај се како машко, како женско , облечи фустан, клај си шминкаи понашај се како женско .. ке те оставам да прајш шо сакаш .. ако требал ода бидиш женско ке си бил женско, а не машко. Ако нешто ти се сјебале гените и наместо машко да бидиш женско тогаш брат тоа се викиа мутација и тоа е болест ..
Не е болест ако некој сака да си ги покрие неправилностите на лицето, телото.. А, и на никоја пудра не пишува дека е само за жени, значи може да ја користат тие што мислат дека имаат потреба од тоа, без разлика дали се мажи или жени. :)
 
  • Like
Реакции: JaMi

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,697
13,878
973
аее бе брат, шминкај се ти, ја ке ти се смеју
никад ништо не сам ставија, никој никад не ни треа да стаи, шминка е за женски!
 
  • Like
Реакции: JaMi

LMFAO

Истакнат Член
8 април 2012
380
299
63
аее бе брат, шминкај се ти, ја ке ти се смеју
никад ништо не сам ставија, никој никад не ни треа да стаи, шминка е за женски!
Ти ќе ми се смееш... (bravo)
Вака, има различни луѓе, и нормално е секој да си прави како што сака, но тоа треба да се почитува.. Извини вака, ама мене воопшто не ми е важно дали ти ќе ми се смееш, или какво мислење имаш за мене.. Јас и воопшто не забележувам луѓе со ниско ниво на култура. :kafe

И, не се сите шминки само за женски, тоа на никоја шминка не го пишува.
 

Jackal

Староседелец
13 февруари 2012
2,031
2,642
1,143
26
Битола
Ти ќе ми се смееш... (bravo)
Вака, има различни луѓе, и нормално е секој да си прави како што сака, но тоа треба да се почитува.. Извини вака, ама мене воопшто не ми е важно дали ти ќе ми се смееш, или какво мислење имаш за мене.. Јас и воопшто не забележувам луѓе со ниско ниво на култура. :kafe

И, не се сите шминки само за женски, тоа на никоја шминка не го пишува.
па и на микробрановата не пишува забрането клавање кашикари внатре па не клаваш ...
 
  • Like
Реакции: Bum-Bum

Anakin

Истакнат Член
23 август 2012
869
977
203
Само натурална крема- пудра никакви руменила или моливи или слично. Не се сите надарени со убави порцелански лица и затоа почитувам кога некој користи малку шминка за да ги покрие недостатоците....мојот партнер не се шминка арно ама кога ќе приметам дека му треба малку да покриеме некоја акна не се буни,.))
 

Lena

Poétesse
12 октомври 2012
4,154
7,681
1,183
земјата на чудата
Има еден овде кај мене во маало,се шминка и се облекува како жена.
Кога ќе помине сите се вртат и се потсмевнуваат.
Секогаш е насмеан и добро расположен.
Жал ми е за него.
Воедно и се чудам/восхитувам на храброста која ја има да се покаже во своето право светло,без разлика како го гледаат другите.
Можеби е и помалку луд,можеби.
Не сум зборувала со него никогаш.
Сепак е потребна храброст и самодоверба за тој чин.
Мене лично не ми се допаѓаат момци со шминка.
Како да ми се допаѓаат кога тоа се вештачки жени?
Ако веќе сакам жени ќе најдам жена во права смисла на зборот,а нешто измеѓу.
Всушност прашањево е без врска.