Меѓународен ден на трудот - 1ви Мај

Шмекси

Истакнат Член
15 февруари 2012
1,133
1,068
113
Скопје
www.statik-group.com
Денес мислев дека ќе биде онака, мирно со тоа што ќе можеме на раат да си правам муабет со мое друштво машки.Ама не би било интересно ако еден од нив не направи нешто специјално како него (специјалка)
Покани многу девојки кои прв пат ги гледам а и многу ги имаше.Никако имињата не можев да им ги запомнам.
Среќа бев станат на десна нога плус затекнат од убави девојки и си поминав супер.На крај што ми ги земаа клучевите од кола тоа не ми се допадна а ко за инат ме натераа да седам и назад.
Битно си разменивме бројчиња и фб.
И знам која ме шмекнааа и која ме лајкнуваа :D

emzzy

Староседелец
25 февруари 2012
1,376
1,875
1,123
Лелее, не можам денес на сите форуми и сајтови имаше теми за 1ви мај.
За мене беше обичен ден..секоја недела правиме скара кај стрико ми, па така и денес :)

Caci

Истакнат Член
15 февруари 2012
876
1,104
393
31
Струмица
Нај нај најубаво до сега, цццц толку убаво не ми беше лани кога бев со дечкото хехехе, имаше смех шали се запознавме со други момци, се сликавме, ми се допадна едно дете (inlove) јадевме, пиевме, шетавме, не спиевме јас со уште 2 другарки ги закачавме на тие што спиеа... се глупиравме и тоа страшно ццц како да не бевме ние со другарките ама ако сепак беше многу многу интересно и убаво ;) ииии сакаааам пааа... ИИИ бевме во Дојран во камповите иии го дигнавме цел партизан во вис посебно вечерта еден посебен пола саат :giggle

♠ Таа Сум ♠

Староседелец
17 април 2012
233
444
1,063
Скопје
Нај нај најубаво до сега, цццц толку убаво не ми беше лани кога бев со дечкото хехехе, имаше смех шали се запознавме со други момци, се сликавме, ми се допадна едно дете (inlove) јадевме, пиевме, шетавме, не спиевме јас со уште 2 другарки ги закачавме на тие што спиеа... се глупиравме и тоа страшно ццц како да не бевме ние со другарките ама ако сепак беше многу многу интересно и убаво ;) ииии сакаааам пааа... ИИИ бевме во Дојран во камповите иии го дигнавме цел партизан во вис посебно вечерта еден посебен пола саат :giggle

Баш лудо сте си поминале,одлично баш ми е мило што скоро сите сте си поминале убаво :)

• Ми се допаѓа
Реакции: Caci and Bum-Bum

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
мноо јако. скара у мозак ја би кажаја дека е први мај...
сс скару иде сфе, а сс сфе е лудило : )

• Ми се допаѓа
Реакции: Hexasto, Bum-Bum and Lady*

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
да ти е*у први мај кд дваес посто се сеќаш а за тија осмдес ти кажуеф другари : )

• Ми се допаѓа
Реакции: foREVer

Nightmare_f

Истакнат Член
19 февруари 2012
1,359
2,207
423
Дома пред Пц
поубооо здравје.....
ја и другарка ми кај неа дома....винце...грамафон...неколку олд скул плочи....
нови фосили, ватрени пољубац, сребрени крила, оливер драгојевич.....цел ден (inlove)