А зошто па ако останат дома значи дека ќе го поминат денот на фејсбук или форум? Еве и ја планирам да останам во блиска околина или пак дома, па не планирам да дремам на фб.Не знаем како можете дома да седите. Иако не работим, треба да се одбележи днот. Не можем да ги сватим луѓето што се толку зависни од технологијата. Па нема да биде крај на светов ако еден дн не се логираат на фб, форум или било што др.
Инако ја ќе идем у Брезно (тетовско планинско село) у викендица кј еден другар. Планирамо да седимо 3 дена, големо друштво смо - 20, а може и појче. Ќе бида тиа 3 долги непроспиени дена...
Не знаем како можете дома да седите. Иако не работим, треба да се одбележи днот. Не можем да ги сватим луѓето што се толку зависни од технологијата. Па нема да биде крај на светов ако еден дн не се логираат на фб, форум или било што др.
Инако ја ќе идем у Брезно (тетовско планинско село) у викендица кј еден другар. Планирамо да седимо 3 дена, големо друштво смо - 20, а може и појче. Ќе бида тиа 3 долги непроспиени дена...
е богами гиновци си е гиновци......................ама и воденица си е воденица.........само ја затворија мајката ЦЦЦИм откажувам љубов на излетите на трева. Кога ќе си дојдам дома сум мртва уморна и толку валкано се чувствувам што со рибаќа четка ми оди да се мијам.
Затоа лани бев со друштво кај мене во викендица. Градот го гледаш под тебе, зеленило околу, а сепак седиш на маса и имаш купатило за бањање.
Оваа година падна договорот за Гиновци. Ќе седиме, ќе прошетаме, ќе си дојдеме. Задоволни.