Меѓународен ден на трудот - 1ви Мај

Ана-Каренина

Староседелец
25 февруари 2012
998
1,749
1,093
Не знам.
Или Охрид или некаде на друго место а можно е и дома да си останам. Ќе видам како ќе сум расположена и до кај се ќе стигнам со материјалот што ми се за учење. На крај краева секоја година за први мај одам некаде, ништо страшно ако годинава останам дома.
 

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,263
9,106
1,683
За меѓународниот ден на лапачката, пијанствата, скарата и пивото, ќе бидам дома.