Меѓународен ден на трудот - 1ви Мај

LadyInPink

Истакнат Член
14 февруари 2012
1,236
1,749
113
Малку таму, малку овде...
За мене оние седенки по ливади со скари и пива не се интересни.
Славиш ден на трудот, а си се оптегнал, лежиш негде, гнетиш скара и пиво ко невиден... Жити денот на трудот!
Не паметам од кога не сум го славела вака... Одев порано по ливади кога мама и тато ме влечеа по нив, сега не.
Годинава најверојатно до Солун, на шопинг. Ќе се потрудам да ги наполнам кесите...:)

Шмекси

Истакнат Член
15 февруари 2012
1,133
1,068
113
Скопје
www.statik-group.com
Први мај, ден на трудот, работнички права... Наместо да се борат за нив, работниците седнати и јадат скара. Насекаде на светот има штрајкови, ова, она, а ние седнати на некоја ливада или во некое село, скарата, пивото. Како да ни е се полно- рамно :D

Доволно е што работниците имаат најмалку права во државава, па бар еден ден да одморат опколени со природа, добро друштво и скара :)
И да има штрајкови, верувај дека бар тука во Македонија нема да успее.

• Ми се допаѓа
Реакции: Marrie and Bum-Bum

Caci

Истакнат Член
15 февруари 2012
876
1,104
393
31
Струмица
Минатата година бев во Дојран, оваа година пак таму :D и едвај чекам да дојде понеделник да одимееее :wavespin :*

• Ми се допаѓа
Реакции: - Dee Dee -

- Dee Dee -

Активен Член
22 април 2012
70
110
33
26
Незнам уште каде..Можда Дојран,Градец или на Смрдлива вода :D

Trouble

Староседелец
6 март 2012
1,516
2,611
1,123
Први работно, ама затоа втори.... незнам кадееее :rofl Лани бев Марков Манастир и пренајубаво си поминав, сакам пак, ама нема кој д ане дружи мене и мај бест френд :eek

ScoobyDoo

Староседелец
17 февруари 2012
418
710
1,103
најверојатно дома освен ако утре не се премислам којзнае... ама сепак дома е најубаво... :sreken