Kaко бе ја имав некоја добра да ја наречам кариера,на идење по свирки од некои 4-5 години и дали еднаш имам наидено на муабет во кој некој се жали на тонецот? Не ми текнува кој беше бендот,се жалеше гитаристот дека басот бил понагласен од гитарата,а не требало така,бла бла. И само тоа. И тоа беше у Кастро,и стварно беше во право што се пожали.
Ти те викаш наидувам на таков муабет,па префрлаш на често,и на крај завршуваш со "одшто нон-стоп да се вадат на едно исто демек...". Не ми е јасно.
Ти те викаш наидувам на таков муабет,па префрлаш на често,и на крај завршуваш со "одшто нон-стоп да се вадат на едно исто демек...". Не ми е јасно.
), така да не сум компетентна да одредувам професионалци и аматери за тој жанр.
Сакав да го кажам и следното: без разлика каков настап и да имале, дали направиле утка или не, дали звучеле тогаш лошо или не, важно постојат. На едни ќе им се допаднат, на други не. Важно ја одржуваат локалната метал/хардкор сцена. И уште поважно, мотивираат и инспирираат други луѓе, пред се млади деца/тинејџери да научат да свират инструмент, да создаваат музика, да го поминуваат слободното време во свирење и пишување, итн.