Македонски метал бендови

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,391
9,099
1,683
Кушкундалево
Овие Хардфејсд кога имаа промоција на новиот албум ја мислев една иста песна трае цела вечер. Не се нешто што би го слушал ни за без пари.

Умреа правите металики во Македонија, нема ништо од таа сцена освен Санаториум.
 

Solstice

Nujabes
28 август 2012
1,413
1,536
1,133
28
Овие Хардфејсд кога имаа промоција на новиот албум ја мислев една иста песна трае цела вечер. Не се нешто што би го слушал ни за без пари.

Умреа правите металики во Македонија, нема ништо од таа сцена освен Санаториум.
RIP Macedonian Metal, 1992-2015.