Драго дневниче... колку е чудесен овој свет, овде дво онде цреп... цвет... ор ватевр..
МалиСашко ќе напише: сдк...БУ!
и веднаш ќе добие тајни и јавни коментари:
1.-Бу? Тоа туку така се пишува Бу и готово? Мислиш така е тоа?
2.- Ти како психолог очекувам да знаеш дека не можеш да се расфрлаш со зборови какви што ќе посакаш несоодветни за твојата „струка“ како што веќе ја нарекуваш!
3. Како тоа БУ? Зошто не мислиш дека можеби е УХ во прашање? Нели е неучтиво тукутака да кажеш БУ некому?
4. Многу неугледно! Кога го прочита тоа твое БУ баба ми се уплаши, падна од столица и си го скрши колкот...
5. Или јас грешам или ти стварно мислиш дека БУ го употребуваш на вистинско место...
6. БУ?? Имаш посебна тема за Извици во Образование!!!!
Дневниче, ги сакам сите навистина. Колку повеќе сте опети, толку ми се помили
(и долу во епилог, коментари дека муабетов не бил за во „личен дневник...) Царчиња...
МалиСашко ќе напише: сдк...БУ!
и веднаш ќе добие тајни и јавни коментари:
1.-Бу? Тоа туку така се пишува Бу и готово? Мислиш така е тоа?
2.- Ти како психолог очекувам да знаеш дека не можеш да се расфрлаш со зборови какви што ќе посакаш несоодветни за твојата „струка“ како што веќе ја нарекуваш!
3. Како тоа БУ? Зошто не мислиш дека можеби е УХ во прашање? Нели е неучтиво тукутака да кажеш БУ некому?
4. Многу неугледно! Кога го прочита тоа твое БУ баба ми се уплаши, падна од столица и си го скрши колкот...
5. Или јас грешам или ти стварно мислиш дека БУ го употребуваш на вистинско место...
6. БУ?? Имаш посебна тема за Извици во Образование!!!!
Дневниче, ги сакам сите навистина. Колку повеќе сте опети, толку ми се помили
(и долу во епилог, коментари дека муабетов не бил за во „личен дневник...) Царчиња...