Бре бре бре, ги нападна сега темиве за мажени и женети хахахахаха.....
Баш ме интересира како се викаш, што е толку уникатно
Што да правам, си се радувам ептен. Па сигурно не се викам Слободанка
Бре бре бре, ги нападна сега темиве за мажени и женети хахахахаха.....
Баш ме интересира како се викаш, што е толку уникатно
Да, најважно е. Ама едно е да биде живо и здраво детето а и ние да сме живи и здрави да ги израснеме децата, а дали ќе биде машко или женско е само желба, па какво се падне такво нека биде.Искрено, мене ми е многу глупо кога ќе прашат некој/а какво е детето или какво сака да биде и ќе каже одредено син или ќерка. Нели е најважно да биде здраво живо детето?
Уф, сега навлегуваш во екстрема. Не е твој проблем дали некој сака машко или женско, па на база на неговата желба ти да носиш одлука дали ќе го сфаќаш сериозно и дали ќе бидеш близок со него. Секој има соодветна желба, само некој го кажува тоа некој не. Тоа со тебе нема никаква врска.Тоа се според мене селски размислувања и сфаќам сите имаме некои желби, али овој тип на желби Сакам син/ќерка за мене се безвеза. Тие луѓе не можам да ги сфатам сериозно или да ги гледам со некоја блискост.
сакам да имам едно дете. Не е важно дали е машко или женско. Важно е да биде човек и да ме почитува. Без разлика на се, сигурен сум дека тоа дете ќе ми биде се и ќе се потрудам да биде најсреќното дете на светот
Што да правам, си се радувам ептен. Па сигурно не се викам Слободанка
пошто моето мислење е изградено врз мојата фантазија?Не ти се мешам, тоа е твоја индивидуална работа, ама едно дете да го оставиш само на светот без најблизок роднина е сурово од страна на родителот. според мене секое дете треба да има животно сопатниче од својата фамилија. Да не навлагам во детали, навистина мислењево ми е изградено на база на реални случки. Пиштол да ми впериш во чело нема да го променам мислењето. Едно дете само не се остава. А финансиски ќе си се снајдеш двете да ги задоволиш и материјално и со љубов.
Ке коментирам уопште како ти е изградено мислењето, тоа си е твоја работа. Јас само го изнесов своето. Не мораш да се сложиш, твое право е.пошто моето мислење е изградено врз мојата фантазија?
Не биди смешен.
Се што пишав во постот е од мое среќавање, се што сум видел досега, сум собрал одзел множел делел и сум дошол до таков резултат.
Види ти паметно девојче12 Децата се богатство, а мене ми требаат пари, што повеќе бебиња, толку повеќе пари, ќе одам Италија, со децата да просперирам.
Ќе одам со 12, ќе се вратам со 7 И секојпат така. После ќе останам без деца, па јово на ново....
Види ти паметно девојче
Значи планираш бизнис со деца да праиш
Би ти се приклучил,но незнам која ќе биде мојата функција.Мхм, а ти сакаш да ми се приклучиш?
Би ти се приклучил,но незнам која ќе биде мојата функција.