Колку деца би сакале да имате? | Црнобело Форум

Колку деца би сакале да имате?

Traviesa

Истакнат Член
8 јуни 2016
25
15
113
Едно сигурно. :) Сакам деца и сакам да се остварам како мајка. Секако не можам да знам како ќе биде во иднина, ама во моментов не се замислувам рецимо со четири деца околку мене. (shake)