Не знам како си се хранела до сега, но ако знаеш намали барем 500-600 калории дневно, за 1 месец ќе намалиш 2-3 килограми, таман за 3 месеци 7-8ama itno mi treba maturnatka sum ....i mi treba itno da oslabam nekade 10kg :/

Не знам како си се хранела до сега, но ако знаеш намали барем 500-600 калории дневно, за 1 месец ќе намалиш 2-3 килограми, таман за 3 месеци 7-8ama itno mi treba maturnatka sum ....i mi treba itno da oslabam nekade 10kg :/
sto e ova Slim Line soft gel ?? i od kaj se kupuva....Slim Line soft gel, од искуство 20 кг за 3 месеци
sto e ova Slim Line soft gel ?? i od kaj se kupuva....
И јас ги имам пиено.Има ефект ама затоа ко на дроги да бев тие месец денадостапен е на пазарот, се купува од веќе зачленети членови, можам да ти дадам број од дечкото што јас ги купив (пиши ми во порака), па он ќе ти објасни што и како.
иначе тоа се таблети се пие една дневно пред оброк со што ти го намалува апетитот и пиеш до 2л вода.
Биби не се секирај на татко ми му најдоја шеќер... Беше прилично дебел. Се заинати и купи ОрбиТрејк потоа користеше црн леб житарки задолжително ОВОШЈЕ И ЗЕЛЕНЧУК, житарки, на сабајле пиеша ЈОГУРТ СО ЦИМЕТ (можда изгледат гадно но баш помага во слабеењето). На секои 3 сати јадеше по малку (пр. пола зрн леб со зденка и салата ).... така тераше 2 недели и што направи ослабе 15 кила.Sakam da oslabam... probav edna dieta -proteinska- ja drzev nekade 28 dena ama nemashe tolku golemi rezultati kako shto ochekuvavnazalost. Kako i da e kazete nekoja dieta, so brzi rezultati
...