Испукајте се

Viktor k

Староседелец
4 мај 2012
827
537
1,103
34
Скопје
Деновиве сум толку нервозен ми дојде да испишам уште 30 страни ама нејсе ми помина :)

Redhead

Bookworm
23 февруари 2012
1,060
2,039
1,133
Neverland
Паљачо.
Толку си комичен и патетичен во исто време што е жално.
Исфрустрирано суштество до срж.
Највисоката точка на твојот разум, голем колку зрно грашок, е да ти бидат што попуни ѓаќите. (извинете килотите:zelen)
Убаво си ја носиш улогата на садист.
Човек не може ни да предпостави колку извитоперено размислуваш.
Единствено нешто според кое се водиш во животот е животинскиот инстинкт.
Инстинктот за парење.
Големината на твојот ум се мери според тоа колку дневно сперматозоиди ќе исфрлиш.
Сигурно досега си измислил и некоја теорија - "Како подобро и побрзо да станете нискоразредно животно наречено Паљачо."
tumblr_memjzlErQk1r5hhkxo1_500.gif

Gemini

Староседелец
24 мај 2012
2,478
5,077
1,153
Wind Of Change
Глуп поштар без осет..Се звони ли 20 пати без престан на врата па ако има некој ќе излезе може зафатен е одма ..или можда ако нема никој не ќе звониш уште :mad:mad(punch)

foREVer

Староседелец
20 март 2012
2,227
3,505
743
Еден ден во годината не може тишина да е? Еден ден да не се караш?! Ни Божиќ, ни Велигден не важат за тебе, не знам како ќе преживееш ако не почнеш кавга барем еднаш во денот. Те мразам, од дното на душава те мразам.

Electra

Неонка
Член на администрација
Админ
16 февруари 2012
3,103
7,519
1,183
Big Sur
Марфи, сега ја претера златен.
Од толку што ми се рика од нервоза, ќе бидам љубезна и само ќе те замолам нареден пат да се потрудиш да не снемува струја на цели 20 минути, баш во моментот кога ќе влезам во када и ќе се натопам.
Не сум драги јас со настинкава да седам ко кучка наврната.

• Ми се допаѓа
Реакции: slb_bobo and МиГ 21

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Глуп поштар без осет..Се звони ли 20 пати без престан на врата па ако има некој ќе излезе може зафатен е одма ..или можда ако нема никој не ќе звониш уште :mad:mad(punch)
Teбе барем ти ѕвони, овој кај мене ги остава писмата на скалите најдолу и ако дувне ветер и немаш друга работа бркај ги по маало.

Инаку ми се спие. Цела недела не сум спан ко што треба. Или коленото ме боли, или главата, или стомакот -.- Вечер кога ќе си легнам и да ме будат не станувам.

• Ми се допаѓа
Реакции: Gemini

i_wanna_fly

Староседелец
25 јули 2012
649
848
1,093
Те мразам. Оди си! ААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА!!!!!!!!!