кт бесмо на екскурзију, една моја другарка заврте на некога тамо штрака бројке без везе и почна да му стенка на телефон, исповаљасмо се од смешке
Абе заебавање коа се начекат бесплатни.Шознам нешо у стил полиција ме имаа зезано,а друго ништо ми ќутеа,дишеа.јас не се занимавам со зезање на телефон и нејќам да ме зезаат.трошење кредит за шо?

има мн случки.....

Ама не се они криви, толку им дал горниот.
се јавувавме по симатиите со другарка ми и ќе ќутиме само, или пак ќе зборуваме глупости, а пак тој што ми беше симпатија живее во моето мало и еден ден мајка му му рекла на татко ми дека многу ѕвониме кај нив, да не смирил малце, леле какво пискање имаше дома кога ќе се сетам само
после тоа многу пати знаевме да се јавиме на некој број и да се претставиме како од македонски телекомуникации како демек немаат платено сметка па да ја платат
знаевме и по јавните говорници кои ги имаше на времето да се јавуваме во полицијата, еднаш на шала пријавивме пожар, и пожарникарите дојдоа, без мозок сме биле значи
и така јас еден месец, после многу замарања на многу луѓе стига сметка дома од 5000 денари на домашниот телефон и татко ми го исклучи телефонот и така заврши се