Евровизија

Aleksis

Jukebox
4 април 2013
1,443
2,543
1,133
мислам wtf!!! шо е ова вакво бе? есма се губи у сред песна,греота за влатко! сигурно си мисли : кај се нафатив да пеам со есма,кај се запустив!!! СРАМОТА!!!ГОЛЕМА!

foREVer

Староседелец
20 март 2012
2,227
3,505
743
мислам wtf!!! шо е ова вакво бе? есма се губи у сред песна,греота за влатко! сигурно си мисли : кај се нафатив да пеам со есма,кај се запустив!!! СРАМОТА!!!ГОЛЕМА!
WHAT THE F**K?! Во живо оваа уште повеќе завивала! :eek: Леле, жал ми е и мене за Влатко, ауу катастрофа! (facepalm)
А ова значи дека дефинитивно на англиски ќе пеат, а?

• Ми се допаѓа
Реакции: melpomena and Aleksis

Aleksis

Jukebox
4 април 2013
1,443
2,543
1,133
WHAT THE F**K?! Во живо оваа уште повеќе завивала! :eek: Леле, жал ми е и мене за Влатко, ауу катастрофа! (facepalm)
А ова значи дека дефинитивно на англиски ќе пеат, а?
изглеа,ама не ме ни интересира..оваа година не глеам евровизија дефинитивно! ова е срам за државата,та кај и за државата та и за влатко..осеќам дека премногу му е криво шо вака излезе да пее со есма :D .само ќе се избрукаат таму! поарно ја да одам да пеам,да се такмичам... |-(

The Tramp

Филмохолик
17 февруари 2012
3,368
4,941
1,173
Швајцарциве и годинава имаат песна која ме бендисува. Штета што евровизија е политички фестивал, па неутралните отпаѓаат уште во старт.

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Се изненадив кога разбрав дека нашата песна е една од фаворитите.И некни ги слушам другите песни (facepalm)Катастрофа...оваа евровизија дефинитивно ќе биде една од послабите.
Лобирала Есма,шо мислиш ти :D
Шала на страна мелодијата ми се допага,само не сакам повторно фалширање од страна на Есма,ради Лозано не ради друго.
Песната не е мерило за пласманот,затоа велам само фалшот да е поблаг,иначе и овде да додадам....сакам да се снима верзија во која ке ја нема Есма.
Без разлика на се Македонија е мојот фаворит.

Slims

Активен Член
19 април 2012
192
177
43
Фин финиш да се привлече вниманието пред големата дешавка.
Имат најавено дека настапот во Шведска ќе бил уште поекстравагантен.

Напиши го твоето мислење...