Welcome to harlem shakeКоја катастрофа е црногорската песна...
Тажното е што девојката можда имаше многу подобар дијапазон на глас од нејзиниот претходник каде мелодиата имаше сенс а девојката беше La femme katastrophale.
Welcome to harlem shakeКоја катастрофа е црногорската песна...
Тука ти давам рака. Стварно не гледам зошто некои ја толку свиѓаат Црногорската песна. Мене ми е поголем шит од Србија, Хрватска и Бугарија заедно.Која катастрофа е црногорската песна...
Абе и јас не ги гледам, ама ги слушам. ТВ-то ми е пуштено.Да ви кажам, не гледам ич. Другарка на фб ми рече да сум пуштела имало некакви космонаути... Ужас значи, тој дабстепот ми е најкатастрофален жанр на музика некогаш измислен, искрено порадо турбофолк би слушала. А гласот на девојката ми се свиѓаше многу.
Не трошам јас струја за тоа.Абе и јас не ги гледам, ама ги слушам. ТВ-то ми е пуштено.
ВлегоаНе трошам јас струја за тоа.
Заврши иначе? Кој помина ако заврши (или кога ќе заврши) напишете, Данска ме интересира дали ќе влезе во финале.
Да влезе Данска.Не трошам јас струја за тоа.
Заврши иначе? Кој помина ако заврши (или кога ќе заврши) напишете, Данска ме интересира дали ќе влезе во финале.
Не ти се допаднаа Хрватите?Да влезе Данска.
Иначе мене ми се допадна песната на Ирска,можам да кажам дека беше единствената впечатлива покрај оваа на Данска.Песните на бивша Југославија се катастрофа(вклучувајќи ја и нашата),мислев дека Србинките ќе направат нешто ама слабо Иначе ме интересира каков настап ќе имат Финска, девојката е симпатична и мислам дека ќе имат добар сценски настап.
Освен Данска и Ирска,друготоНе ти се допаднаа Хрватите?