Друштвени игри

Хоуп*

Proton
4 април 2013
2,410
4,218
753
Од игри со карти играм се, шах сакам ептен, ама ретко си наоѓам соиграч.
Монополот и човечето ми се досадни...

Иначе, ај некогаш да играме нешто онлајн заедно. Кој сака шах со мене, или можеме монопол или карти!?
 
  • Ми се допаѓа
Реакции: Lena and Pica pica

$3Я3|\||)&p&†Y

Староседелец
12 мај 2012
3,690
3,871
1,183
Од игри со карти играм се, шах сакам ептен, ама ретко си наоѓам соиграч.
Монополот и човечето ми се досадни...

Иначе, ај некогаш да играме нешто онлајн заедно. Кој сака шах со мене, или можеме монопол или карти!?

Кога ќе бидам послободен .. те викам на партија шах. Одамна барам партнер за игра : )
 
  • Ми се допаѓа
Реакции: Хоуп* and cakar_ulav

Pica pica

Староседелец
2 јуни 2013
1,564
2,090
1,133
90
Од игри со карти играм се, шах сакам ептен, ама ретко си наоѓам соиграч.
Монополот и човечето ми се досадни...

Иначе, ај некогаш да играме нешто онлајн заедно. Кој сака шах со мене, или можеме монопол или карти!?

Може шах да играме ,креирај профил тука,
секој кој сака може да ни се придружи.:)
 
  • Ми се допаѓа
Реакции: Lena

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
Може шах да играме ,креирај профил тука,
секој кој сака може да ни се придружи.:)

Играсмо порано табланет на играјсмо се точка ком ли беше сајт
Праесмо добри партие на нешто,на мењање аватар, потпис и слично, аа времиња...
А има и биљард на миниклипс точка ком, плескасмо се сс Алексис, порано и сс Селене играсмо
 
  • Ми се допаѓа
Реакции: Хоуп* and Pica pica

Pica pica

Староседелец
2 јуни 2013
1,564
2,090
1,133
90
И јас сакам,ама не знам :sram

нема проблем,направин ник има посебни соби со одредено време,еве нека биде на 20мин. ќе бидеме сами и ќе се играме!:rolleyes:

Играсмо порано табланет на играјсмо се точка ком ли беше сајт
Праесмо добри партие на нешто,на мењање аватар, потпис и слично, аа времиња...
А има и биљард на миниклипс точка ком, плескасмо се сс Алексис, порано и сс Селене играсмо

Никако не ми одат од рака игри кој се играат на среќа (коцки,карти),па се откажав.:(

И јас сакам,ама не знам :sram

нема проблем,направин ник има посебни соби со одредено време,еве нека биде на 20мин. ќе бидеме сами и ќе се играме!:rolleyes:

Те чекам во соба број 10,на 20мин партија.:sram
 
  • Ми се допаѓа
Реакции: Lena and parvati