Дрога (општа дискусија)

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
што е до мене, не мораш да живееш никако ... еве како "другар" од форумот, ке ти помогнам ... со првиот автобус ке ти пратам јаже , за дрво... снајди се сам :sreken
Јажето ке го пречекам јас и добро знам на кого да го дадам...кај мене на работа има еден куп кои бараат јаже:p

• Ми се допаѓа
Реакции: 4FUN

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
што е до мене, не мораш да живееш никако ... еве како "другар" од форумот, ке ти помогнам ... со првиот автобус ке ти пратам јаже , за дрво... снајди се сам :sreken
А што е тоа автобус? Како и да е, прати ми го јажето. Баш ми требаше јаже за да си направам лулашка во градинчето.

Hexasto

Истакнат Член
16 февруари 2012
1,095
1,635
113
Македонија
Шо е сеа ова дрвење...па нема дискусија дека дрогите и алкохолот се за опуштање едноставно тоа е универзална вистина..и ја сум пробал одредени видови дроги али редовно нешто не конзумирам за разлика од алкохол кој го пијам прилично често..а иначе се знае коа се дрогираш, коа излагаш, неможам да седам у среда дома и од чиста мира да се нашмркам кој курац џабе ми отишле 50 евра..иначе никој никому не треба да суди и да дава памет шо и како у животов треба да праи и како да се опушта..тоа е тоа секој со своја среќа :)

• Ми се допаѓа
Реакции: The_Mayor and 4FUN

Ghtalpo

Староседелец
27 февруари 2012
2,656
3,335
1,153
Нека одвои некој 4 минути да не излезе за џабе ставено

• Ми се допаѓа
Реакции: parvati

$3Я3|\||)&p&†Y

Староседелец
12 мај 2012
3,691
3,871
1,183
Овие уживаат повеќе.
Пародија од песната ? не .. пародија заслужува тој што ја направил пародијата на оваа :)
4FUN .. те читав во претходната страна .. дрогата за тебе претставува дел од животот .. значи ако не сум земал никогаш не сум изживеал живот така ? дај ти се молам :)