Дрога (општа дискусија)

Ghtalpo

Староседелец
27 февруари 2012
2,656
3,335
1,153
Пародија од песната ? не .. пародија заслужува тој што ја направил пародијата на оваа :)
4FUN .. те читав во претходната страна .. дрогата за тебе претставува дел од животот .. значи ако не сум земал никогаш не сум изживеал живот така ? дај ти се молам :)
Имаш лесни и тешки дроги, 4FUN претпоставувам се задржал на канабисот,и да пропушташ ако не си пробал

• Ми се допаѓа
Реакции: 4FUN

$3Я3|\||)&p&†Y

Староседелец
12 мај 2012
3,691
3,871
1,183
Имаш лесни и тешки дроги, 4FUN претпоставувам се задржал на канабисот,и да пропушташ ако не си пробал
Што сум пропуштил бе човек ? ајде те молам објасни ми е што е големиот пропуст во дрогата ?

Ghtalpo

Староседелец
27 февруари 2012
2,656
3,335
1,153
Што сум пропуштил бе човек ? ајде те молам објасни ми е што е големиот пропуст во дрогата ?
Тоа е исто како некој да ме праша како е да си пијан а никад не пробал ни капка алкохол,не реков да се дрогираш,ама имаше една колумна а форумов дека понекогаш треба малце од малце да го правиш животот поинтересен,сеа мислам ако дувкаш 3 пати во година претпоставувам нема нешто многу посебно да ти смета.

• Ми се допаѓа
Реакции: parvati

$3Я3|\||)&p&†Y

Староседелец
12 мај 2012
3,691
3,871
1,183
Тоа е исто како некој да ме праша како е да си пијан а никад не пробал ни капка алкохол,не реков да се дрогираш,ама имаше една колумна а форумов дека понекогаш треба малце од малце да го правиш животот поинтересен,сеа мислам ако дувкаш 3 пати во година претпоставувам нема нешто многу посебно да ти смета.
Не .. можеш да си го направиш животот многу поинтересен отколку со дрога, има милион други работи со кои можеш да си го направиш поинтересен, а да не си наштетиш на себе :) Дрогата не е едно решение, туку дрогата ти е најголемата глупост :) значи ако незнаеш друг начин .. ајде да се нафрлиме на дрогата така ? ќе кажам пак, не е решение.
а да дувкам 3 пати во годината нема :) нема ниеднаш

Ghtalpo

Староседелец
27 февруари 2012
2,656
3,335
1,153
Не .. можеш да си го направиш животот многу поинтересен отколку со дрога, има милион други работи со кои можеш да си го направиш поинтересен, а да не си наштетиш на себе :) Дрогата не е едно решение, туку дрогата ти е најголемата глупост :) значи ако незнаеш друг начин .. ајде да се нафрлиме на дрогата така ? ќе кажам пак, не е решение.
а да дувкам 3 пати во годината нема :) нема ниеднаш
Многу работи се штетни па ги правиме,каде е границата што е нешто штетно а што не?

$3Я3|\||)&p&†Y

Староседелец
12 мај 2012
3,691
3,871
1,183
Многу работи се штетни па ги правиме,каде е границата што е нешто штетно а што не?
Има граница, сепак на крај треба самиот да си ја откриеш :) некои грешки може да ги поправиме, но некои не донесуваат до она што не треба .. а ова ти спаѓа во второто, бидејќи е грешка која неможе да биде поправена :)

• Ми се допаѓа
Реакции: melpomena

4FUN

Староседелец
3 март 2012
897
1,988
1,093
4FUN .. те читав во претходната страна .. дрогата за тебе претставува дел од животот .. значи ако не сум земал никогаш не сум изживеал живот така ? дај ти се молам :)[/quote]

брат- очигледно дрогата е измислена за тебе - каде реков дека дрогата е дел од мојот живот и дека ако не си конузумирал никогаш, дека не си изживеал живот !? :^)
дај иди издрогирај се, остај ме на раат барем кафето да си го испијам :kafe

Kitty

Староседелец
26 март 2012
2,673
6,921
1,153
Cabo San Lucas
whoneedsdrugs_tshirt-p235461057552130405q6v8_400.jpg
demotivacija.mk_PolicaecDrogaalkohol-takvo-neshto-VozachNe-blagodaram.Imame-se_131912933591.jpg

Голема заблуда е тоа кај луѓето што мислат дека со тоа што земаат дрога, секогаш или повремено се некои што изживеале све во животот..Мноооогуу други убавини нуди животот без дрога, премногу....

• Ми се допаѓа
Реакции: $3Я3|\||)&p&†Y and 4FUN

$3Я3|\||)&p&†Y

Староседелец
12 мај 2012
3,691
3,871
1,183
4FUN .. те читав во претходната страна .. дрогата за тебе претставува дел од животот .. значи ако не сум земал никогаш не сум изживеал живот така ? дај ти се молам :)

брат- очигледно дрогата е измислена за тебе - каде реков дека дрогата е дел од мојот живот и дека ако не си конузумирал никогаш, дека не си изживеал живот !? :^)
дај иди издрогирај се, остај ме на раат барем кафето да си го испијам :kafe[/quote]
неп .. неам намера :)

• Ми се допаѓа
Реакции: 4FUN

cakar_ulav

Староседелец
20 февруари 2012
1,567
1,927
1,133
некаде во длабочините на темнината
добро зависи за кој
дуфкај си ти....не е проблем
само после некоа година кога ке ти стане мозокот како француско сирење цел со дупки
ке те прашам дали нема последици ???
и да се прима али медицински и не на начин како што сите знаеме :)
прво прочитајте какви последици носи марихуаната па после коментирајте :)