За вежбање немаш време, а имаше време да консумираш дрога ?Само сакав да кажам дека не само марихуаната е таа што е добра дрога, ако веќе така гледаме на работите.Факт е дека ниедна дрога не е корисна туку се штетни само ми бодеше во очи реклама за тоа како марихуаната лечела болести па дури и опуштала, па само сакав да направам мала споредба.
Инаку знам како и колку количински треба да се зема кокаинот.1 gr за 30-40 минути со паузи помеѓу црти. Тоа му доаѓа 4 црти отприлика.
Инаку од често користење на кокаин доведува до зголемен крвен притисок, кој понатака прави многу проблеми во животот, и успатни симптоми кои исто така си ги чуваш до крајот на животот.
Ако овој цел пост ме цитираш исклучиво мене и ова е наменето за мене тогаш ќе ти кажам.
Сум конзумирал од лично мои големи приватни проблеми.Сакав само да излезам од таа депресија.На кратко, на кратко забораваш на се.
Инаку немам проблем со сексуалниот живот, напротив супер ми е.Само што некогаш сум сакал многу да експериментирам па знам дека е x100 подобро да имаш секс кога си под дејство на кокаин.
Не дека вака обично не можеш да издржиш или било што, само ти давам споредба.
Нормални количини во зависност од расположение, друштво, што вид на алкохол пиеш итн итн.Најголема улога игра алкохолот.
Најчесто вотката е таа што доаѓа слатко заедно со швепс (само за искусни ) или пак вотка џус од портокал( малку природно).
За вежбање неам време, за потење се потам, редовно се туширам, и пак не можам да се опуштам, а сакам да експериментирам.
Чаре?
Извини другар, си направил голема грешка.
Неморало да земаш дрога за да излезеш од депресија, си можел да ја излекуваш на друг начин.
И јас раскинав со девојка ми и западнав во некоја си депресија, и што .. требаше да и се предадам на дрогата ?
Напротив .. си продолжив понатаму, и полека полека, се помирив со тоа.
А што е толку подобро да имаш секс под дејство на дрога ? Неможеш да имаш секс како нормален човек ?