Кои доктори бе човече ја сум доктор сеа не заебавај А нашиве доктори колку знаат за медицинскиот канабис... Не реков дека од пушење трава се регенерираат мозочните клетки, а колку што знам јас невроните се регенираат (не знам под какви услови) ама тоа е сосема безначајно зашто на не знам таму колку стотина илјади изумрени се создаваат 10 нови. За џигерот у право си, а дека го браниме канабисот оти бил многу добар и позитивен нема врска, фала богу дека шкоди ако пушиш често, како што шкоди све што е прекумерно.The_Mayor, Dr.Gonzo m'kay, бидете вие во право (ама за вас, колку да не се расправаме). Инаку ако сте читале и сте се распрашувале по стручни лица (онколози, доктори по медицина и сл.), а не статии од интернет напишани од некои што пушат пет пати дневно и се тешат со тоа дека им се регенерираат мозочните клетки продолжете да си верувате во тоа. Колку што јас знам невроните според некои истражувања се регенерираат многу малку под специјални услови. Единствено ткиво кое сигурно се регенерира е тоа на црниот дроб.