,,Деловна,,малку ми звучи не македонски збор?
Но како би ја напишале,униформа?
Или пак работна?
Ниедна не ми звучи баш како што треба од она што ми текнува,но деловна не ке да е.
Ете Emma.T Nighty ?
Искрено веке ми е здосадено за да мислам што да облечам за на работа.
Па мора да е ем пригодно,ем доволно комфорно за работење,ем во соодветен сооднос на временските прилики за надвор и за внатре.
Понекогаш дури посакувам да имам соодветна униформа за да не му ја мислам,ама да можам сама да си ја одберам
Со оглед на професијата што ја работам,кога би можела би избрала нешто вакво но да би ми било униформа за да немора да мислам секој ден да биде различно.
Вакво нешто едноставно и удобно,без задолжителни елеци и сакоа
Исто би препорачала и дека пренатрупеност со накит не е пожелно за било која професија.
Нападната шминка исто така.
Се друго одприлика е опфатено во самиот вовед на темата.
Но како би ја напишале,униформа?
Или пак работна?
Ниедна не ми звучи баш како што треба од она што ми текнува,но деловна не ке да е.
Ете Emma.T Nighty ?
Искрено веке ми е здосадено за да мислам што да облечам за на работа.
Па мора да е ем пригодно,ем доволно комфорно за работење,ем во соодветен сооднос на временските прилики за надвор и за внатре.
Понекогаш дури посакувам да имам соодветна униформа за да не му ја мислам,ама да можам сама да си ја одберам
Со оглед на професијата што ја работам,кога би можела би избрала нешто вакво но да би ми било униформа за да немора да мислам секој ден да биде различно.
Вакво нешто едноставно и удобно,без задолжителни елеци и сакоа
Исто би препорачала и дека пренатрупеност со накит не е пожелно за било која професија.
Нападната шминка исто така.
Се друго одприлика е опфатено во самиот вовед на темата.