Деловна облека М/Ж

16 октомври 2020
27
22
3
Јас работам со работничка униформа од 2 типа со по неколку пара за да може секогаш во чисто да си облечен нели... Кодекс имаме смо дека треба да сме со облеката која ни е определена(нели името/логото на фирмата да се гледа) и единствено у банките кога влегуваме морам косата да ја соберам. А ова со дотерувањето и демек д бидеш лајкабл... Глупости невидени, само уште едно нешто за замарање(беспотребно) на психата... Моделиве од погоре може да ви гарантирам дека не работат у шпедиција или шо и да беа предлозите ова само комплекси да си набиваат рајата.
Не гледам зошто тетоважите би требало да се прикриваат, пишал некој погоре
Б'т детз џст ми✌