Данок за кучиња

Jackal

Староседелец
13 февруари 2012
2,045
2,641
1,143
31
Битола
И јас имам заби и и мене ако ме налутиш ќе „касам“. Дали треба татко ми да плаќа данок за мене бидејки во Х ситуации можам да бидам опасна??

Ајде бе, глупости. Прво нека воведат ред кај уличните кучиња после кај домашните.
watch out. WE GOT A BADASS OVER HERE !!!

• Ми се допаѓа
Реакции: Alex M.

iva89

Полноправен Член
27 февруари 2012
76
75
18
А кој е критериумот по кој ке се рангираат кучињата за кое треба данок за кое не?? ова е чиста глупост!!! прво имаше апел да се вдомуваат кучињата скитници, сега со овој закон сите ке ги пуштат на улица па иди помини некаде после цццц само уште ова фалеше :mad:

• Ми се допаѓа
Реакции: Alex M.

Jackal

Староседелец
13 февруари 2012
2,045
2,641
1,143
31
Битола
А кој е критериумот по кој ке се рангираат кучињата за кое треба данок за кое не?? ова е чиста глупост!!! прво имаше апел да се вдомуваат кучињата скитници, сега со овој закон сите ке ги пуштат на улица па иди помини некаде после цццц само уште ова фалеше :mad:
па и јас тоа прашав.. ама работата е тоа што никој не слуша... независно колку ид асе трудиме да викаме , оние што се позиција да треба даг ослушнат народот, да не слушнат анс ке останат глуви и ке тераат некој европски закони ...

европски закони по африкански стандард .... со една реченица опишано ..

• Ми се допаѓа
Реакции: iva89

Alex M.

Староседелец
17 февруари 2012
330
523
693
London,UK
За бездомните кучиња нивна грижа е како ќе се справат со нив. Нека земат пример од Америка а не во вардариште и ги уништуваат..

Maks

Староседелец
Бог да чува... До сега не биле опасни, а сега наеднаш се опасни само гледат како да го полнат буџетот од сите страни. Како што е тргнала работата не ми е чудно наскоро да излезе и закон за задолжително носење на кацига и за во автомобилите:rofl

• Ми се допаѓа
Реакции: Bum-Bum

Напиши го твоето мислење...