Даниел Кајмакоски - искрен или позер?

True_Blood

Upright
18 февруари 2012
1,133
2,390
1,133
Yellow submarine
Се собрале еве бабите на чешма гледам...
Дека не ве занима нАли и вие сте само посматрачи со право на мислење у демократска држава, затоа ги знаете и сите песни кои ги пеел, и кога дал интервју кога не дал, у колку саат уринирал итн.
Иначе што се тиче мене, убаво пее, симпатично изгледа, ама му фали самодоверба пред камера (не кога пее) зашто делува изгубено и лигаво. Јас лично, стискам палци за него и да, сакам да го гледам и слушам.
Толку.

Viktor k

Староседелец
4 мај 2012
827
537
1,103
34
Скопје
Значи и јас неможам крај да фатам еднаш не пел друг пат само искочуват виеда од негови аудиции некој песни и слично. Повеќе е за некој песни од типот на Бруно Марс ама дека може да пее песни кои барат моќна изведба и моќен вокал да земам изведбата на Сонце не ме грее ми фалеше моќ во песната високо дигнување на некои тонови. Зошто се споредува со Тоше освен користењето на “ Ве сакам сите “ батаката го прави и срцето што го правеше Тоше. Ова го кажувам оти сите викаа дека Влатко го имитира Тоше неразбирајќи дека тоа е бојата на гласот. Сепак ако во србија се промовираше пеач кој дури и визуелно изгледаше како Тоше па никој не го искритикува или незнам што да направи не гледам зошто ние да не го подржуваме нашето сеедно какви мани има. И за крај Даниел нема да победи на Х фактор поради тоа што доаѓа од Македонија исто ко што Тони не победи на Преживеан.

red dragon

Староседелец
27 март 2013
140
129
643
35
Не е возможно да победи македонац на вакво шоу ке биде истата работа како и со александар белов на операција триумф.Сга га користат и га гледат како златна кокошка а на крај ке му удрат ританица и толку од нега. Реално гледано малечката илма има страшно добар глас и подобро пее од даниел.Овој е мое мислење крајот ке си га покаже своето ;)

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,025
9,656
1,683
Normandy
Колку што не можам да ги сфатам оние кои го споредуваат човеков со рандом одредена (бивша) ѕвезда, толку и не можам да ја разберам интелигенцијата што некои ја поседуваат за да го направат ова.
Untitled2.jpg

JaMi

Староседелец
22 февруари 2012
6,531
14,441
1,683
Таму каде што треба
Не знам колку е вистина но читав дека Даниел кажал дека за да отиде на х фактор позајмил од мајка му 200 евра,а пак таа ги позајмила од својата соседка...Е сега како немал пари кога работел како градежен работник во Виена(а сепак таму се мн подобро платени за разлика од јај нас)...е сега прашањето ми е дали он глуми гревче или некој друг пишува невистини?!?

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

True_Blood

Upright
18 февруари 2012
1,133
2,390
1,133
Yellow submarine
Не знам колку е вистина но читав дека Даниел кажал дека за да отиде на х фактор позајмил од мајка му 200 евра,а пак таа ги позајмила од својата соседка...Е сега како немал пари кога работел како градежен работник во Виена(а сепак таму се мн подобро платени за разлика од јај нас)...е сега прашањето ми е дали он глуми гревче или некој друг пишува невистини?!?

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

Абре што е битно дали позајмил пари, дали имал да си купи фармерки од најскапите и дали цената на патлиџаните е намалена?
Жалосно е вакви малограѓански нешта да ви бидат тема на размислување. Јами разочарала си ме.

• Ми се допаѓа
Реакции: MoonFairy

JaMi

Староседелец
22 февруари 2012
6,531
14,441
1,683
Таму каде што треба
Абре што е битно дали позајмил пари, дали имал да си купи фармерки од најскапите и дали цената на патлиџаните е намалена?
Жалосно е вакви малограѓански нешта да ви бидат тема на размислување. Јами разочарала си ме.
Јас само го коментирав тоа што го прочитав,а целта на коменетарот ми е да кажам колку не ми се допаѓаат луѓе кои сo лажна скромност пробуваат да ги придобијат другите... нема потреба од такви нешта... и онака убаво пее,нека го прави само тоа!
Значи поентата не ми беше дали има или нема пари ,поентата ми е лажната скромност,е сеа прашав дали му е наметната или навистна е таков....
Што се однесува до малограѓанските нешта.... секој си има право да си даде свое размислување а не да биде осуден за истото затоа што е погрешно сфатена пораката на коментарот... :)

-•Lil Lamb•-

Баниран
27 февруари 2012
74
49
318
32
Даниел Кајмак-овски- е еден манипулатор, еден лажго, до нема каде. И воопшто не е искрен, за да стекне популарност и задникот би си го продал, се прави нешто што не е, глуми тотално лудило... Ја не знам што му се дешава у таа главата негова... Нон-стоп читам нешо ново, а најново демек како му дала мајка му 200е. за тој да дојде до аудицијата. Значи хаос, не знае веќе како и што да направи за да на луѓето што повеќе им влезе во кожа...

коста

Истакнат Член
21 мај 2013
145
61
328
36
овие натпревари се организирани под око на илуменатите.неможе македонец овде да победи секогаш последни не ставаат :(
не е ферски ама Даниел е златно дете со златно грло ќе не направи горди

• Ми се допаѓа
Реакции: cakar_ulav

cakar_ulav

Староседелец
20 февруари 2012
1,567
1,927
1,133
некаде во длабочините на темнината
овие натпревари се организирани под око на илуменатите.неможе македонец овде да победи секогаш последни не ставаат :(
не е ферски ама Даниел е златно дете со златно грло ќе не направи горди
се слагам со тебе коки....доста мудро кажано

• Ми се допаѓа
Реакции: MoonFairy