Дали пушите цигари или сте против пушењето?

Дали пушите цигари ?

• Вкупно гласале
    205

Везилка

Активен Член
20 февруари 2012
118
220
43
33
Бев пушач, околу 7-8 години и ги откажав. Почнаа да ми се јавуваат многу чести главоболки и пресеков. Не купив повеќе.:)

Psychobilly

Староседелец
18 февруари 2012
600
1,509
703
Pilgrim Psychiatric Center
Да. Пушач сум веќе 12-13 години, пробав да го оставам но не ми оди (за жал) :pusi Прво што почнав да пушам беше Родео потоа сменив уште неколку бренда како што се West, Rodeo (меко) за на крај последниве година ипол да се навлечам на Ronhill 100s

Baronessa

Истакнат Член
13 февруари 2012
541
751
93
Los Angeles!
Има Ваква тема! и таму одговорив дека Цигарата ми е нешто својствено, значи не можам да си замислам ден без цигарче со кафе...

Nikola

Полноправен Член
20 февруари 2012
59
41
18
Skopje
Јас сум строго против цигарите иако имам пробано, фала богу во денешно време кој не пробал! Моите дома пушат и навистина незнам што да правам за некако да ги одвикнам. Ај ги префрливме од дневна во "пушална", ама траеше едно 2 недели и толку. Исто така татко и на една моја другарка има доживеано одвратно искуство со цигарите. Човекот буквално нон стоп плукаше крв од устата и отиде на лекар и му рекоа под итно да ги откаже зашто нема да живее уште долго. Остана еден период во болница со инфузии, апчиња.. го излечија. Значи се може да се деси и стварно пазете, а па ако сте станале зависници купете си електронска цигара. Ќе ја платите поскапо ама се исплати. Немора да е оригинална од аптека има и по другиве продавници и по тезгиве.

Gabriela

Активен Член
19 февруари 2012
149
139
43
27
Јас коа бев 5то:rofl(и сама себе си се смеаам на себе)Неколку месеци ги откажав пак почнав п ги откажав и сеа реков цигара НЕ!

Nemirna.

Активен Член
14 февруари 2012
116
84
28
Сум пробала неколку пати онака кога сум во друштво или кога ќе најдеме некои убави цигари па си ги пушиме ама да се рече дека сум пушач, не сум :D