Дали кога купувате производи внимавате на рокот на траење?

Дали кога купувате производи внимавате на рокот на траење?

  • Да!

    Votes: 21 63.6%
  • Не!

    Votes: 12 36.4%

  • Total voters
    33

Selma

Ingenious
15 февруари 2012
4,375
7,071
1,183
Гледам до кога е рокот на траење понекогаш кога купувам, ако дома забележам и ако не е отворено ќе го вратам. :D
 

Avona Vi

Истакнат Член
15 февруари 2012
493
630
93
ретко... но се трудам да не заборавам, а често ми се дешава тоа:D
 

Ice_Man

Староседелец
16 февруари 2012
440
236
1,053
кој уште тоа гледа... на прехрамбен производ гледам откако ке го однема и треба да фрлам амбалажата xD
 

Nightmare_f

Истакнат Член
19 февруари 2012
1,358
2,204
423
Дома пред Пц
е јас ќе го видам датумот на траење , ама од коа ќе го купам производот и после одма си пресметуам ете зш е поефтин производов а до вчера беше поскап...и ми е шубе да го вратам...па си викам ај да пробам да го изедам па да вииме шо ќе ми стани :rolleyes: