Дали кога купувате производи внимавате на рокот на траење?

Дали кога купувате производи внимавате на рокот на траење?

  • Да!

    Votes: 21 63.6%
  • Не!

    Votes: 12 36.4%

  • Total voters
    33

MyBella

Нов член
18 февруари 2012
26
14
3
Неколку пати ми се има случено нешто расипано да купам со поминат рок и сега стално проверувам за било кој производ поготово во помали маалски продавнички.
 

Glorry

Истакнат Член
14 февруари 2012
261
369
63
најчесто заборавам,и некогаш на пример ќе си земам побелено чоколадо,или кисел кечап :skull
 

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,263
9,106
1,683
откако ќе го отворам, откако ќе го изедам...по навика си читам нешто :) и ќе го забележам рокот