Дали имате критериум според кој ги бирате другарите?

BlackTulip

Староседелец
15 март 2013
628
789
1,103
Да бидат open minded :zelen искрени колку толку и да не трачарат зш ме вади од такт нештото - кој со кој шо бил шо праел
 

Aleksis

Jukebox
4 април 2013
1,441
2,542
1,133
секако дека да!Да не се лицемерни и дволични (ептен многу ги има денес) и да знаат да ме ислушаат ко шо знам да слушам јас!смисла за хумор,дали се откачени или мирни,дали имаат ист вкус на музика со мојот итн итн не ми е толку битно колку шо ми е битно да имаат добра душа!
 

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,231
17,759
1,673
На сигурно
Сакам да прашам,те боли вистината?
Мене не.
А вистината е во тоа што овде ти казнуваш,а не дека си репер за праведно казнување.
А одамна веке докажа и дека само тоа и го умееш,најверојатно и заради тоа живееш.
Пуур ју,може требало во погребално да работиш,само таму ке бидеш апсолитно задоволна.
Језиво. :ladno

Да,ги одбирам,ваквите за кои овде напишав,ги двојам од сите други категории.
На кој приннцип?
Постојат подли луге и оние другите.
 
  • Ми се допаѓа
Реакции: slb_bobo

the.boy

Истакнат Член
11 јуни 2013
68
71
318
38
Немам.
Бито ми е да биди човек. Внатре во душата, а не само физички да изгледа како човек
Зарем ова што го кажа не е избор на критериум? Да се биди човек во душа е криетериумот според ти ги бираш пријателите, доколку не ти е јасно :)
 

Mameha

Староседелец
9 јуни 2013
365
819
1,103
Вселената
,
Зарем ова што го кажа не е избор на критериум? Да се биди човек во душа е криетериумот според ти ги бираш пријателите, доколку не ти е јасно :)
хаха критериум рече. Па ај кажи ми ти мислиш дека ако одвнатре не е човек дека ќе биде човек? Ако ти човечноста ја сметаш за критериум тогаш вистинските критериуми според тебе не знам како би ги нарекол :)
 

the.boy

Истакнат Член
11 јуни 2013
68
71
318
38
,
хаха критериум рече. Па ај кажи ми ти мислиш дека ако одвнатре не е човек дека ќе биде човек? Ако ти човечноста ја сметаш за критериум тогаш вистинските критериуми според тебе не знам како би ги нарекол :)
Според мене темата е пред се провокација за свесност.
Јас мислам дека човек семејството не може да го избере, ама пријателите дефинитивно ги бира според неговите преференции, се со цел да се чувствува комотно во нивно друштво, и преку нив да функционира во општеството и животот...
 
  • Ми се допаѓа
Реакции: Lena

Mameha

Староседелец
9 јуни 2013
365
819
1,103
Вселената
Според мене темата е пред се провокација за свесност.
Јас мислам дека човек семејството не може да го избере, ама пријателите дефинитивно ги бира според неговите преференции, се со цел да се чувствува комотно во нивно друштво, и преку нив да функционира во општеството и животот...
Од каде сега пак семејството....се спобрка...како шо пиша Ти мислиш. Значи имаш различно мислење така да ете искажи си го :)
 

the.boy

Истакнат Член
11 јуни 2013
68
71
318
38
Епа семејството не можеш да си го одбереш камо среќа да можев да бирам. За татко ќе го одберев Марлон Брандо, и така ќе си имав свој остров :D
А другарите ги бирам по разни критериуми. Значи се дружам со тие со кои бирам да се дружам.
Што не ти е јасно, ич не ми е јасно и помалку ми е гајле :giggle
 

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,231
17,759
1,673
На сигурно
Епа семејството не можеш да си го одбереш камо среќа да можев да бирам. За татко ќе го одберев Марлон Брандо, и така ќе си имав свој остров :D
А другарите ги бирам по разни критериуми. Значи се дружам со тие со кои бирам да се дружам.
Што не ти е јасно, ич не ми е јасно и помалку ми е гајле :giggle

Темата е за другарите не за семејството.
Ја опули се убо :eek:
А ти истовремено си опфати и за семејството,па демек не збуни.
 
  • Ми се допаѓа
Реакции: Mameha